×

 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Bra att veta om Hermods utbildning inom vård och omsorg

Många människor vill jobba med att bidra till vårt samhälle på ett eller annat vis. Vare sig du väljer att arbeta på ett företag i kontorsmiljö, i butik eller på ett bygge kan du bidra på ditt sätt. Möjligheterna är många och de allra flesta yrken är nödvändiga för att det maskineri vi kallar samhälle ska fungera. Hermods erbjuder utbildningar inom alla ovan nämnda yrken. Brinner du däremot för att arbeta med människor och vill bidra till samhället kan man istället arbeta inom vård och omsorg. Ett yrke som möjliggör detta är undersköterska

Du kan läsa följande vård- och omsorgsutbildningar på Hermods:

Läs mer om våra vård- och omsorgsutbildningar.

Studera vård och omsorg för att bli undersköterska

Efterfrågan på undersköterskor är i dagsläget enormt. Det innebär att chansen till arbete efter att du genomfört din utbildning inom vård och omsorg är väldigt goda. Hos Hermods finns det fyra olika inriktningar inom vår utbildning till undersköterska som du väljer mellan i slutet av din utbildning inom vård och omsorg:

  • Sjukvård
  • Psykiatri
  • Funktionsnedsättning 
  • Äldreomsorg

Man kan se denna del av utbildningen som en undersköterska fördjupningskurs där du får möjlighet att fokusera på det som intresserar dig mest. Har du redan en grundutbildning som undersköterska kan du i efterhand lägga till en eller flera av dessa fördjupningskurser för undersköterska.

Med den ständigt växande efterfrågan av denna kompetens, erbjuder Hermods dessa vård- och omsorgskurser som undersköterska för att ge dem som vill arbeta med omvårdnad och människor en bra chans till ett intressant och givande arbete inom en snar framtid.

För dig som gått en undersköterska fördjupningskurs finns många möjligheter till anställning. Du blir attraktiv för bland annat äldreboenden, rehabiliteringscenter, sjukhus och kliniker som ständigt söker efter kompetenta och medkännande personer.

Studera vård och omsorg på distans hos Hermods

Vill du studera vård och omsorg i Stockholm eller på annan ort i Sverige? Skicka in din ansökan till Hermods idag så hjälper vi dig komma igång. På Hermods kan du studera vård och omsorg på distans såväl som i klassrum. Vi erbjuder våra vårdutbildningar och omsorgskurser på mer än 100 olika orter i Sverige. Kurserna och utbildningarna håller en hög kvalitet med våra behöriga, engagerade lärare som kan svara på alla frågor du kan tänkas ha.

Vi erbjuder även en mängd andra kurser och utbildningar som spänner över olika branscher, yrken och inriktningar inom bland annat:

  • Bygg
  • Måleri
  • Filosofi
  • Psykologi
  • Religion 
  • Matematik

Utbudet är brett och där finns något för alla oavsett vilka intressen, ambitioner och mål du har. Behöver du hjälp med att hitta en utbildning kan du enkelt få hjälp detta genom att kontakta en av våra studie- och yrkesvägledare eller vår kundtjänst.