×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Kvinna tittar på byggritning

Kick-starta din framtid - utbilda dig inom bygg, anläggning och fastighetsunderhåll!

Vill du vara med och bygga ett hållbart samhälle i Sverige?

Idag står vi inför en framtid med spännande samhällsutvecklande projekt där bygg-, anläggning- och fastighetssektorn har stor påverkan. Både klimatförändring och digitalisering är faktorer som påverkar hur vi arbetar och hur vi löser utmaningar som översvämningar, hetta och energiförsörjning. För dig som är intresserad av samhällsbyggnad och nyfiken på innovativa lösningar finns det mångfald av karriärvägar inom en sektor som söker efter nya kvalificerade medarbetare med ljus och lykta.

Området har en stor bredd och du kan arbeta med allt från att forma framtidens stadslandskap som arkitekt till att bygga eller underhålla befintliga byggnader och konstruktioner. Eller att arbeta som specialist inom något specifikt område – om du är intresserad av att arbeta med samhällsbyggnad så finns det alltid ett passande yrke för dig som har relevant utbildning. Och om du föredrar praktiskt arbete framför kontorsarbete så är sektorn idealisk.

Hållbarhet är en viktig aspekt inom framtidens byggprojekt. Genom att ha kompetens inom gröna teknologier, hållbar materialanvändning och att skapa hållbara stadsmiljöer för både människor och miljö blir du en del av lösning till många utmaningar. För dig som dessutom har teknisk kompetens, problemlösningsförmåga tillsammans med noggrannhet och detaljfokus finns det goda möjligheter till utveckling och karriärvägar.

Tveka inte att utbilda dig inom bygg, anläggning eller underhåll om du är intresserad av en dynamisk bransch med stor utvecklingspotential. Lycka till!

Vill du veta när det händer något nytt?

Hermods ansöker löpande om att starta nya program och kurser, öppnar nya ansökningsperioder och uppdaterar erbjudanden inom området. Genom att anmäla dig nedan så får du information direkt till din mejllåda när det händer något nytt.

Utbildningar

Hantering av personuppgifter

Genom att fylla i en intresseanmälan samtycker du till att få utskick om vald utbildning där vi informerar om utbildningen, viktiga datum och hur du ansöker. Vi kommer då att behandla ditt namn och din e-postadress med stöd av ditt samtycke fram tills att du återkallar samtycket, avregistrerar dig från våra utskick, eller på annat sätt invänder mot marknadsföringen.

När du skickar in en intresseanmälan samtycker du även till att vi använder informationen du angett i formuläret tillsammans med informationen du anger om du påbörjar en ansökan via YH-antagningen. Informationen vi använder från din ansökan är e-post, status och vald utbildning, syftet är att anpassa våra utskick så de blir mer relevanta för dig utifrån var i ansökningsprocessen du befinner dig.

Våra informationsutskick innehåller så kallade spårningspixlar, vilket är ett vanligt sätt för att se om utskicken blir öppnade av mottagarna. På ett liknande sätt kan vi även se om mottagarna klickar på länkarna samt vilka länkar de klickar på. Vi använder denna information främst för statistisk analys av våra utskick för att se hur vi kan förbättra utskicken så att de blir mer intressanta för mottagaren. Hanteringen av spårningspixlar sker med hjälp av CRM Microsoft Dynamics.

Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta kundtjänst@hermods.se eller genom att klicka på avregistreringslänken som finns i alla utskick. Återkallande av ditt samtycke påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Klicka här för att läsa mer om dina rättigheter och hur vi hanterar personuppgifter.

Vill du inte samtycka till ovan kan du istället maila oss kundtjänst@hermods.se 

Vad innebär det att studera på yrkeshögskola?

På Hermods Yrkeshögskola innebär det att du läser en utbildning som har skapats utifrån arbetsmarknadens behov och i nära samarbete med företag och andra aktörer inom näringslivet. Varje utbildning är unik och innehåller de delkurser som ger kompetens som efterfrågas, just nu.

Våra program och kurser är både teoretiska och praktiska. Det du får lära dig i teorin får du öva på, både under kursmomenten och genom praktik ute i verkligheten. Utbildningarna innehåller ett till tre praktiktillfällen ”Lärande i arbete” ute på en arbetsplats. Det innebär att du har arbetslivserfarenhet inom området direkt efter examen.