×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

LÄRLINGSUTBILDNING

Hermods erbjuder lärlingsutbildningar inom flera olika områden. Utbildningarna kombinerar teori och praktik vilket gör dig snabbt rustad för arbetslivet. Efter avslutad utbildning skaffar du själv en anställning. Kanske kan du bli anställd på det företag där du gått lärling, eller så har du en god referens att ta med dig i ditt fortsatta jobbsökande.

LÄR DIG YRKET UNDER UTBILDNINGEN

När du läser en lärlingsutbildning är minst 70 % av utbildningen förlagd på en arbetsplats där du lär dig yrket med stöd av en yrkesverksam handledare. Din lärare följer regelbundet upp hur du utvecklar dina kunskaper och säkerställer att de följer utbildningens mål. Vissa praktiska och teoretiska moment genomförs på plats i Hermods lokaler. Målet med utbildningen är att du får den yrkeskompetens som krävs för att bli anställningsbar. Vår erfarenhet är att det är många av våra elever som blir erbjudna jobb på det företag där de gått lärling efter avslutad utbildning.

HERMODS SÄKRAR DIN LÄRLINGSPLATS

Vi ser till att du får en trygg arbetsmiljö, en kunnig handledare och att ditt lärande sker i enlighet med skolverkets kursplaner. Du är försäkrad genom skolan under hela utbildningen.

VILKA FÖRKUNSKAPER KRÄVS?

Du ska ha betyg från grundskola eller motsvarande och bör ha goda kunskaper i svenska och matematik.

CSN

Alla våra lärlingsutbildningar är CSN-berättigade och du ansöker själv om studiemedel hos CSN. Du kan söka 100, 75 eller 50 procents studietakt. Studierna är på heltid och studietakten är på 20 poäng/vecka.

Läs mer på CSN

Affärsutveckling och ledarskap Artificiell intelligens Barn och fritid Beteende- och samhällsvetenskap Butik, administration och personal Bygg och anläggning Data/IT Ekonomi, administration och försäljning El och energi Fastighet Friskvård och kroppsvård Förberedande och orienterande Hotell och turism Hotell, restaurang och livsmedel Hälso- och sjukvård samt socialt arbete Inköp och logistik Journalistik och information Juridik Kombinationsutbildning Komvuxarbete Kultur, media och design Lantbruk, djurvård, trädgård, skog och fiske Marknadsföring Matematik och naturvetenskap Media och kommunikation Måleri Pedagogik och undervisning Samhällsbyggnad och byggteknik SFI Språk Säkerhetstjänster Teknik och tillverkning Transporttjänster VVS Vård och omsorg
Studietakt
Individanpassad Heltid Deltid Halvtid
Studieform
Distans Klassrum Flex Hybrid
Utbildningstyper
Komvux - Grundläggande Komvux - Enstaka kurser Sfi Yrkeshögskola Komvux - Yrkesutbildning YH-kurser Yrkesutbildning
Visa fler filter

KONTAKTA OSS

Här kan du beställa mer information om våra fristående kurser och yrkesutbildningar.