Våra elevers nöjdhet

Nöjda elever, studerande och deltagare

På Hermods har hittills över fem miljoner människor utvecklat sin potential. Av våra elever, studerande och deltagare är majoriteten nöjda med sin utbildning eller tjänst på Hermods och kan rekommendera oss till sina vänner, familj och bekanta.

Studerande på Hermods Yrkeshögskola:
 

 

Jag kommer att få världens bästa jobb

- Jag vill aldrig känna söndagsångest igen på grund av ett arbete som jag inte trivs med. Jag är övertygad om att jag kommer få världens roligaste jobb efter min utbildning!

Läs hela intervjun här

 

Viktigt att fler tjejer kommer in i byggbranschen

Trebarnsmamman Fatima Bale är i grunden utbildad inredningsdesigner men kände efter många år i branschen att det var dags för en förändring. Idag är hon snart färdigutbildad Arbetsledare inom Byggproduktion och har redan fått anställning hos Frank Projektpartner i Stockholm.

Läs hela intervjun här

 

Elever på Hermods Komvux - Vuxenutbildning:
 

 

Sana Nizamani Nilsson 

- När jag inte kunde språket här i Sverige blev jag tyst och osäker. Lite av min personlighet försvann och jag kände inte igen mig själv. Jag hade en fantastisk lärare på SFI och när jag lärde mig svenska fick jag min personlighet tillbaka! 

 

Yanet Birhanu

”Jag tycker om att arbeta med kroppen och att lära mig nya saker inom golvläggning. Finns så många olika tekniker och arbetssätt att lära sig. Men man ska inte vara rädd för att testa. Kvinnor klarar det lika bra som män.”

Läs hela intervjun här

 

Elever på Hermods SFI och integration:
 


Jag älskar Sverige och SFI!

- Jag kan varmt rekommendera andra att studera SFI på Hermods. Det är ett bra första steg till att komma in i det svenska samhället och kunna förverkliga sin dröm.

Läs hela intervjun här
 

Min lärare Cecilia var jättebra, bästa läraren!

- Allt har varit fantastiskt! Som vuxen när du vill börja ett nytt liv i Sverige så var min tid på Hermods mycket lärorik och på detta sätt integrerades jag i samhället.

Läs hela intervjun här
 

 

Deltagare på Hermods Stöd och matchning:
 

Efter 10 års sjukskrivning är Eva i praktik

- Jag känner att jag gör nytta. Det är skönt att ha en uppgift och trevligt med arbetskamrater. Nu får jag chansen att visa vad jag kan och går för, säger Eva.

Läs hela intervjun här
 

 

Hussein fick jobb som badvakt 

-Jag fick flera jobberbjudanden samtidigt, säger Hussein. Först gick det månader utan att något hände och jag började tappa hoppet men sen kom allt på en gång. Man får inte ge upp när det känns tungt!

Läs hela intervjun här

 

Deltagare på Hermods Arbetsmarknadsutbildning:
 

arbetsmarknadsutbildningar - elever på hermods berättar

 

Arbetsmarknadsutbildningen gav Rohini jobb

 - Det är inte lätt att hitta ett jobb bara genom att skicka ut sitt CV, säger Rohini. Genom arbetsmarknadsutbildningen Inbyggda System fick hon kontakt med ett företag som sökte programmerare till sin IT-avdelning.

Se filmen där Rohini berättar om sin väg till arbete
 

 

Vlad läser till CAD-konstruktör

- Jag är väldigt tacksam för att kunna gå på den här utbildningen.  Jag har fått lära mig många nya saker som ger mig stöd och möjligheter att få jobb. 

Se hela filmen med Vlad