×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Stäng

Få mer information om utbildningen

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att ge mer information

Hantering av personuppgifter

Genom att fylla i en intresseanmälan samtycker du till att få utskick om vald utbildning där vi informerar om utbildningen, viktiga datum och hur du ansöker. Vi kommer då att behandla ditt namn och din e-postadress med stöd av ditt samtycke fram tills att du återkallar samtycket, avregistrerar dig från våra utskick, eller på annat sätt invänder mot marknadsföringen.

När du skickar in en intresseanmälan samtycker du även till att vi använder informationen du angett i formuläret tillsammans med informationen du anger om du påbörjar en ansökan via YH-antagningen. Informationen vi använder från din ansökan är e-post, status och vald utbildning, syftet är att anpassa våra utskick så de blir mer relevanta för dig utifrån var i ansökningsprocessen du befinner dig.

Våra informationsutskick innehåller så kallade spårningspixlar, vilket är ett vanligt sätt för att se om utskicken blir öppnade av mottagarna. På ett liknande sätt kan vi även se om mottagarna klickar på länkarna samt vilka länkar de klickar på. Vi använder denna information främst för statistisk analys av våra utskick för att se hur vi kan förbättra utskicken så att de blir mer intressanta för mottagaren. Hanteringen av spårningspixlar sker med hjälp av CRM Microsoft Dynamics.

Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta kundtjänst@hermods.se eller genom att klicka på avregistreringslänken som finns i alla utskick. Återkallande av ditt samtycke påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Klicka här för att läsa mer om dina rättigheter och hur vi hanterar personuppgifter.

Vill du inte samtycka till ovan kan du istället maila oss kundtjänst@hermods.se 

Något gick fel, vänligen kontrollera att alla fält är ifyllda korrekt och försök igen.

OM UTBILDNINGEN

Det räcker inte att bara tycka att miljön är viktig, det måste resultera i förändrade val och vanor för såväl oss själva som våra medmänniskor. Genom kunskap kan du påverka dina medmänniskor och lära andra att det finns bättre alternativ! Utbildningen Account manager hållbar försäljning är den enda sälj- och marknadsföringsutbildningen med tydligt hållbarhetsfokus. Efter din examen kan du tex jobba med komplex försäljning av solceller till Sveriges fastighetsägare eller marknadsföra elbilar mot kommuner och landsting m.m. Nu har du chansen att vara med och påverka din gröna framtid!

YH-utbildningen Account manager hållbar försäljning är en unik säljutbildning, med fokus på hållbarhet, som ger dig en grundläggande kompetens inom miljö och klimatfrågor i kombination med grunderna i sälj och marknadsföring. Utbildningen ger dig en gedigen kompetens och säkerhet för att kunna påverka omgivningens beslutsfattare att välja framtidens miljösmarta lösningar och ha fokus på en hållbar utveckling (Sustainable Development).

Vår omvärld förändras kontinuerligt där hållbarhet och miljö ligger överst på agendan för många. Privatpersoner och företag strävar efter att hitta hållbara och klimatsmarta lösningar kopplat till de globala målen i Agenda 2030 ─ en handlingsplan med mål för omställning till ett hållbart samhälle för människorna, planeten och välståndet.

Det hållbara perspektivet finns med genom hela utbildningen vilket gör den unik jämfört med en traditionell säljutbildning. Du lär dig den klassiska säljcykeln och olika säljtekniker samtidigt som du fokuserar på det mest hållbara alternativet gällande produkt/tjänst. Du lär dig även att granska och säkerställa att den bakomliggande kedjan (råvaruproduktion, tillverkning och logistik) är hållbar, rättvis och miljösmart.

Det råder brist på denna kompetens på arbetsmarknaden. YH-utbildningen Account manager hållbar försäljning gör dig eftertraktad på arbetsmarknaden!

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG

Studieform
Utbildningen Account manager hållbar försäljning genomförs på distans.
Utbildningen innehåller en LIA-period, där du får praktisera dina teoretiska kunskaper ute på en arbetsplats.

Kurser för programmet Account manager hållbar försäljning:

 • Affärsekonomi
 • Affärsjuridik med hållbarhetsfokus
 • Branschkunskap ecoproducts
 • Examensarbete
 • Förhandlingsteknik
 • Försäljning B2B Hållbara produkter
 • Lärande i arbete (LIA)
 • Marknadsföring – hållbart och eko
 • Online marketing B2B, B2C/ Digitala kanaler
 • Produktbaserad affärsengelska
 • Projektledning

EFTER UTBILDNINGEN

Efter utbildningen får du färdigheter/kunskaper/kompentenser inom b.la:

 • Självständigt hantera lämpliga marknadsföringsmodeller/metoder samt genomföra marknadsanalyser.
 • Hantera säljcykelns olika steg, självständigt hantera olika säljverktyg samt hantera klassificering av kund och behovsanalys.
 • Kunna göra riskanalyser av företagets marknadsföringstaktik för hållbarhet för att kvalitetssäkra att företaget är trovärdigt i sin leverans till konsument.
 • Självständigt skapa, tolka och analysera budgetar, investerings-, lönsamhets-, kostnadskalkyler och årsredovisningar, obehindrat hantera branschenliga ekonomiska begrepp.

Efter utbildningen kan du bl.a. arbeta som:

Green account manager
Account Manager – Hållbar Försäljning
Account manager
Sustainability account manager
Produkt – och kvalitetsansvarig
Specialiserad säljare för hållbara produkter
Säljare B2B inriktning eko (hållbarhet)

FÖRKUNSKAPER OCH BEHÖRIGHET

För att bli antagen till denna utbildning krävs Grundläggande behörighet för yrkeshögskolestudier samt följande förkunskaper eller motsvarande: 

 • Engelska 6 
 • Matematik 2 
 • Samhällskunskap 2 
 • Svenska 2 eller Svenska som andraspråk 2
 • Yrkeserfarenhet 6 månader heltid som säljare och /eller B2B

Saknar du någon av kurserna ovan kan du läsa in dessa hos oss på distans inför utbildningen via en så kallad preparandkurs. Preparandkursen är avgiftsfri och du läser den online i din egen takt under några veckor. Läs mer om våra preparandkurser här.  


Välj ort