×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Stäng

Få mer information om utbildningen

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att ge mer information

Hantering av personuppgifter

Genom att fylla i en intresseanmälan samtycker du till att få utskick om vald utbildning där vi informerar om utbildningen, viktiga datum och hur du ansöker. Vi kommer då att behandla ditt namn och din e-postadress med stöd av ditt samtycke fram tills att du återkallar samtycket, avregistrerar dig från våra utskick, eller på annat sätt invänder mot marknadsföringen.

När du skickar in en intresseanmälan samtycker du även till att vi använder informationen du angett i formuläret tillsammans med informationen du anger om du påbörjar en ansökan via YH-antagningen. Informationen vi använder från din ansökan är e-post, status och vald utbildning, syftet är att anpassa våra utskick så de blir mer relevanta för dig utifrån var i ansökningsprocessen du befinner dig.

Våra informationsutskick innehåller så kallade spårningspixlar, vilket är ett vanligt sätt för att se om utskicken blir öppnade av mottagarna. På ett liknande sätt kan vi även se om mottagarna klickar på länkarna samt vilka länkar de klickar på. Vi använder denna information främst för statistisk analys av våra utskick för att se hur vi kan förbättra utskicken så att de blir mer intressanta för mottagaren. Hanteringen av spårningspixlar sker med hjälp av CRM Microsoft Dynamics.

Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta kundtjänst@hermods.se eller genom att klicka på avregistreringslänken som finns i alla utskick. Återkallande av ditt samtycke påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Klicka här för att läsa mer om dina rättigheter och hur vi hanterar personuppgifter.

Vill du inte samtycka till ovan kan du istället maila oss kundtjänst@hermods.se 

Något gick fel, vänligen kontrollera att alla fält är ifyllda korrekt och försök igen.

OM UTBILDNINGEN

Det här är en utbildning för dig som vill arbeta inom besöksnäringen till exempel med arbetsområden inom logi, konferens, reception, frukost, städning och underhåll av rum och utrymmen. Utbildningen ger dig kunskaper om planering och utförande av receptionsarbete, förmåga att planera och organisera frukost- och bufféservering samt kunskaper om organisation och planering av arbetet inom våningsservice.

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG

Du kommer att få kunskaper om sedvanliga arbetsuppgifter inom våningsservice som rengöring och underhåll av hotellrum och andra utrymmen. Du kommer även att få lära dig om olika material, inredningar, design samt om säkerhet och arbetsmiljö. I utbildningen får du även vara i frukostmatsal samt på en konferensavdelning då större delen av utbildningen är arbetsplatsförlagd (innehåller apl). Apl i många kurser ger dig en djupare kunskap om yrket och fler möjligheter att få en anställning inom branschen.

Följande kurser ingår i yrkesutbildningen Hotell bas – våningsservice:

  • Logi**
  • Service och bemötande 1*
  • Våningsservice 1*
  • Frukost- och bufféservering*
  • Våningsservice 2*
  • Våningsservice 3*
  • Reception 1*

*Kursen innehåller apl (arbetsplatsförlagt lärande)
**Kursen innehåller obligatorisk utbildning i HLR (hjärt- och lungräddning)

Bra att veta:

  • Alla våra yrkesutbildningar innehåller apl (arbetsplatsförlagt lärande) motsvarande minst 15%.
  • Yrkesutbildningen ger förutom betyg ett diplom som bevis på din kompetens.

EFTER UTBILDNINGEN

Utbildningen leder i första hand till arbete inom våningsservice men kan även ge arbete inom frukost, reception eller konferens. Du kan arbeta på både små och stora anläggningar från privata campingplatser till stora hotell och konferensanläggningar.

FÖRKUNSKAPER OCH BEHÖRIGHET

För att ansöka om utbildning på gymnasial nivå så behöver du vara folkbokförd i den kommun där du ska söka utbildningen. Det beror på att det är din kommun som sköter antagningen och som beslutar om du får läsa utbildningen du sökt eller ej.

Du ska ha fyllt 20 år, eller om du fyller 20 under året så får du påbörja dina studier under andra kalenderhalvåret (hösten). Har du slutbetyg från gymnasiet får du börja studera trots att du inte fyllt 20 år.


Välj ort