×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Stäng

Få mer information om utbildningen

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att ge mer information

Hantering av personuppgifter

Genom att fylla i en intresseanmälan samtycker du till att få utskick om vald utbildning där vi informerar om utbildningen, viktiga datum och hur du ansöker. Vi kommer då att behandla ditt namn och din e-postadress med stöd av ditt samtycke fram tills att du återkallar samtycket, avregistrerar dig från våra utskick, eller på annat sätt invänder mot marknadsföringen.

När du skickar in en intresseanmälan samtycker du även till att vi använder informationen du angett i formuläret tillsammans med informationen du anger om du påbörjar en ansökan via YH-antagningen. Informationen vi använder från din ansökan är e-post, status och vald utbildning, syftet är att anpassa våra utskick så de blir mer relevanta för dig utifrån var i ansökningsprocessen du befinner dig.

Våra informationsutskick innehåller så kallade spårningspixlar, vilket är ett vanligt sätt för att se om utskicken blir öppnade av mottagarna. På ett liknande sätt kan vi även se om mottagarna klickar på länkarna samt vilka länkar de klickar på. Vi använder denna information främst för statistisk analys av våra utskick för att se hur vi kan förbättra utskicken så att de blir mer intressanta för mottagaren. Hanteringen av spårningspixlar sker med hjälp av CRM Microsoft Dynamics.

Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta kundtjänst@hermods.se eller genom att klicka på avregistreringslänken som finns i alla utskick. Återkallande av ditt samtycke påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Klicka här för att läsa mer om dina rättigheter och hur vi hanterar personuppgifter.

Vill du inte samtycka till ovan kan du istället maila oss kundtjänst@hermods.se 

Något gick fel, vänligen kontrollera att alla fält är ifyllda korrekt och försök igen.

OM UTBILDNINGEN

I kursen Marknadsföring och försäljning kommer du lära dig hur ett företag bygger sitt varumärke och sin image samt hur ett företag kan öka sin försäljning. Du kommer att få lära dig olika användbara modeller inom marknadsföring samt hur reklam och marknadsföring påverkar kunderna i deras köpprocess. I kursen ingår även kunskaper om lagar och etik inom området marknadsföring och försäljning.

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG

I denna kurs kommer du att få grundläggande kunskaper om de begrepp, definitioner, lagar och etiska regler som används vid marknadsföring och försäljning. Du lär dig om betydelsen av att ha en fungerande företagsprofil, och hur företaget på olika sätt kan bygga på sitt varumärke. Vidare får du undersöka hur reklam, annonsering, marknadsföring och försäljning kan se ut i media, och hur det påverkar oss i köpprocessen. Du får också prova på att genom olika analysmetoder undersöka ett företags marknad, samt analysera företagets kunder, målgrupper och konkurrenter. Förutom detta får du göra en marknadsplan samt utforma en annons.

Bra att veta:

Kursen ingår i olika yrkespaket inom hotell och turism men kan även läsas separat.

EFTER UTBILDNINGEN

Efter kursen kan du arbeta mer målinriktat med marknadsföring och försäljning och tillämpa användbara modeller i en verksamhets strategiska arbete inom detta område.

FÖRKUNSKAPER OCH BEHÖRIGHET

För att ansöka om utbildning på gymnasial nivå så behöver du vara folkbokförd i den kommun där du ska söka utbildningen. Det beror på att det är din kommun som sköter antagningen och som beslutar om du får läsa utbildningen du sökt eller ej.

Du ska ha fyllt 20 år, eller om du fyller 20 under året så får du påbörja dina studier under andra kalenderhalvåret (hösten). Har du slutbetyg från gymnasiet får du börja studera trots att du inte fyllt 20 år.


Välj ort