×

 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Stäng

Få mer information om utbildningen

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att ge mer information

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan till oss behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter för att kunna ta emot marknadsföring och information från Hermods. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din e-postadress, samt ditt telefonnummer. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i ett IT-system som används av alla bolag inom AcadeMedia-koncernen.

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter.

Hermods AB är personuppgiftsansvarig. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Uppgifterna lagras i tre år i taget tills du återkallar ditt samtycke.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Du når våra dataskyddsombud här och hittar mer information på trygg.academedia.se. Om du vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser från Hermods, bocka i rutan nedan.

Något gick fel, vänligen kontrollera att alla fält är ifyllda korrekt och försök igen.

OM UTBILDNINGEN

I kursen Marknadsföring och försäljning kommer du lära dig hur ett företag bygger sitt varumärke och sin image samt hur ett företag kan öka sin försäljning. Du kommer att få lära dig olika användbara modeller inom marknadsföring samt hur reklam och marknadsföring påverkar kunderna i deras köpprocess. I kursen ingår även kunskaper om lagar och etik inom området marknadsföring och försäljning.

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG

I denna kurs kommer du att få grundläggande kunskaper om de begrepp, definitioner, lagar och etiska regler som används vid marknadsföring och försäljning. Du lär dig om betydelsen av att ha en fungerande företagsprofil, och hur företaget på olika sätt kan bygga på sitt varumärke. Vidare får du undersöka hur reklam, annonsering, marknadsföring och försäljning kan se ut i media, och hur det påverkar oss i köpprocessen. Du får också prova på att genom olika analysmetoder undersöka ett företags marknad, samt analysera företagets kunder, målgrupper och konkurrenter. Förutom detta får du göra en marknadsplan samt utforma en annons.

Bra att veta:

Kursen ingår i olika yrkespaket inom hotell och turism men kan även läsas separat.

EFTER UTBILDNINGEN

Efter kursen kan du arbeta mer målinriktat med marknadsföring och försäljning och tillämpa användbara modeller i en verksamhets strategiska arbete inom detta område.

FÖRKUNSKAPER OCH BEHÖRIGHET

För att ansöka om utbildning på gymnasial nivå så behöver du vara folkbokförd i den kommun där du ska söka utbildningen. Det beror på att det är din kommun som sköter antagningen och som beslutar om du får läsa utbildningen du sökt eller ej.

Du ska ha fyllt 20 år, eller om du fyller 20 under året så får du påbörja dina studier under andra kalenderhalvåret (hösten). Har du slutbetyg från gymnasiet får du börja studera trots att du inte fyllt 20 år.

Välj ort