×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Stäng

Få mer information om utbildningen

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att ge mer information

Hantering av personuppgifter

Jag samtycker till att Hermods AB hanterar ovan angivna personuppgifter enligt följande villkor för att skicka mig information, nyheter och riktad marknadsföring om de utbildningar jag visat intresse för

Något gick fel, vänligen kontrollera att alla fält är ifyllda korrekt och försök igen.

OM UTBILDNINGEN

Personlig försäljning 1 är en kurs för dig som vill arbeta som säljare och jobba med försäljning av olika slag. I denna kurs får du bland annat lära dig att förstå försäljning och dess process. Du kommer få kunskaper om säljarbete, säljplanering och de olika lagarna som finns inom försäljningsområdet.

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG

Under kursens gång kommer du att arbeta med metoder och teorier för att förstå försäljning och dess process. Kursen kommer innehålla allt från kundorienterat och målinriktat säljarbete, kundresa och kundvård.
Oavsett om du har erfarenhet eller inte från försäljning, kommer denna kurs att ge dig en helhetsförståelse för vad försäljning innebär.
Kursen Personlig försäljning 1 ger dig bland annat kunskaper om:
  • Strategier för kundorienterat, målinriktat och framgångsrikt försäljningsarbete.
  • Säljplanering och säljadministration.
  • Sälj- och kundpsykologi.
  • Innebörden i begreppet kundresa.
  • Lagar inom försäljningsområdet.
  • Kalkyl- och lönsamhetsberäkningar.
  • Ergonomi och miljömedvetna arbetssätt i försäljningsarbete.

Här hittar du kurslitteraturlistan.

EFTER UTBILDNINGEN

Kursen Personlig försäljning 1 ger dig de grundläggande kunskaper du behöver för att arbeta med försäljning.

Du kommer att få verktyg som du kan testa eller observera i din vardag. Det är vanligt att erfarna säljare går säljkurser för att få nya verktyg, tips och inspiration. Vill du arbeta som säljare kommer du att ha stor nytta av denna kurs.

FÖRKUNSKAPER OCH BEHÖRIGHET

För att ansöka om utbildning på gymnasial nivå så behöver du vara folkbokförd i den kommun där du ska söka utbildningen. Det beror på att det är din kommun som sköter antagningen och som beslutar om du får läsa utbildningen du sökt eller ej.

Du ska ha fyllt 20 år, eller om du fyller 20 under året så får du påbörja dina studier under andra kalenderhalvåret (hösten). Har du slutbetyg från gymnasiet får du börja studera trots att du inte fyllt 20 år.


Välj ort