×

 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Stäng

Få mer information om utbildningen

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att ge mer information

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan till oss behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter för att kunna ta emot marknadsföring och information från Hermods. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din e-postadress, samt ditt telefonnummer. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i ett IT-system som används av alla bolag inom AcadeMedia-koncernen.

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter.

Hermods AB är personuppgiftsansvarig. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Uppgifterna lagras i tre år i taget tills du återkallar ditt samtycke.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Du når våra dataskyddsombud här och hittar mer information på trygg.academedia.se. Om du vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser från Hermods, bocka i rutan nedan.

Något gick fel, vänligen kontrollera att alla fält är ifyllda korrekt och försök igen.

OM UTBILDNINGEN

Python är ett programspråk vars användning ökar kraftigt just nu. Företag som Google, Instagram och Spotify är bara några få exempel på företag som använder Python i sina program och tjänster. Det som gör Python så populärt är möjligheten att enkelt kunna samla, läsa av och organisera data utan att blanda in andra språk. Dessutom är Python det språk som lämpar sig bäst för AI eller machine learning, något som är eftertraktat på arbetsmarknaden just nu. Som pythonutvecklare arbetar du med kodning, utveckling av applikationer samt implementerar algoritmer för att lösa olika utmaningar som företaget står inför. Du kan arbeta inom en rad olika branscher så som e-handel, industri, IT-företag eller som konsult. Denna utbildning ger dig fördjupat kompetens inom AI och hur datorer kan utföra uppgifter som tidigare har krävt mänsklig intelligens. 

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG

Utbildningen bedrivs på plats i Göteborg 

Denna utbildning bedrivs i klassrum. Två till tre dagar i veckan är det schemalagda lektioner och resterande tid ägnas åt självstudier eller grupparbeten. Undervisningen består bland annat av föreläsningar, fallstudier, projektarbeten och egenstudier. Utbildningen innehåller två LIA-perioder där du får praktisera dina teoretiska kunskaper ute på en arbetsplats. 

 

En tredjedel av utbildningen gör du ute på en arbetsplats

Utbildningen innehåller två LIA-perioder där du får praktisera dina teoretiska kunskaper ute på en arbetsplats. Många ser LIA-perioden som den största fördelen med YH-utbildning då du får arbetslivserfarenhet och får in en fot in på arbetsmarknaden redan under studietiden.

 

Gör din LIA utomlands

Som studerande på Hermods Yrkeshögskola har du en unik möjlighet att göra en del eller hela din LIA-period i en annan stad i Europa. Vi ger dig all hjälp och stöd du behöver inför, under och efter din LIA utomlands. Som studerande får du ekonomiskt stöd för resa, boende och uppehåll under hela perioden. Du bestämmer själv om du vill hitta en LIA-plats utomlands på egen hand eller om du vill att Hermods hjälper dig med kontakterna. Vi samarbetar med flera partnerorganisationer runt om i Europa.

 

Kurser   

 • Artificiell Intelligens, del 1, 30 yhp 
 • Artificiell Intelligens, del 2, 50 yhp  
 • Databaser, 20 yhp  
 • Examensarbete, 20 yhp 
 • Introduktion till mjukvaruutveckling, 10 yhp 
 • LIA 1, 40 yhp 
 • LIA 2, 60 yhp 
 • Phyton grundläggande, 50 yhp 
 • Projektmetodik, 20 yhp 
 • Python avancerad, 70 yhp 
 • Test och säkerhet, 10 yhp 
 • Webbapplikationer, 20 yhp 

 

EFTER UTBILDNINGEN

Efter utbildningen kan du arbeta som: 

 

 • AI-utvecklare 
 • Databasutvecklare 
 • Programutvecklare 
 • Webbapplikationsutvecklare 
 • Mjukvaruutvecklare 

Du har fördjupat kompetens inom AI och kan arbeta med AI-tillämpningar för utveckling av smarta applikationer. Du har färdigheter för att utveckla webbapplikationer och databaser vilket är värdefull kompetens för större företag med stort produktutbud. Du har dessutom färdigheter i agila projektmetoder vilket är högt eftertraktat inom IT-branschen idag. 

 

FÖRKUNSKAPER OCH BEHÖRIGHET

För att bli antagen till denna utbildning krävs Grundläggande behörighet för yrkeshögskolestudier samt följande förkunskaper eller motsvarande: 

 

 • Matematik 2 
 • Programmering 1 

Saknar du någon av kurserna ovan kan du läsa in dessa hos oss på distans inför utbildningen via en så kallad preparandkurs. Preparandkursen är avgiftsfri och du läser den online i din egen takt under några veckor. Läs mer om våra preparandkurser här. 

Välj ort