×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Stäng

Få mer information om utbildningen

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att ge mer information

Hantering av personuppgifter

Jag samtycker till att Hermods AB hanterar ovan angivna personuppgifter enligt följande villkor för att skicka mig information, nyheter och riktad marknadsföring om de utbildningar jag visat intresse för

Något gick fel, vänligen kontrollera att alla fält är ifyllda korrekt och försök igen.

OM UTBILDNINGEN

Arbete med secure coding och software innebär att du arbetar både förebyggande med it-säkerhet och hantering av data, men också att identifiera sårbarheter och arbeta avhjälpande vid en hacker-attack. Du är oftast anställd som konsult på ett IT-företag men kan också arbeta direkt som IT-säkerhetstekniker på ett större företag som behöver hantera stora mängder data som behöver skyddas från intrång.

Den här kursen bedrivs genom ett samarbete mellan EC Utbildning och Hermods Yrkeshögskola. Hermods står bakom kursen men EC Utbildning planerar och genomför den.

 

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG

Kursen ges på heltid på distans.

Du studerar via vår lärplattform där du också kan interagera med dina kurskamrater och givetvis lärare. Utbildningen innehåller ingen LIA utan tanken är att dina studier ska fungera som en kompetenshöjande insats i din nuvarande eller kommande yrkesroll.

Kurser som ingår:

  • Secure coding

EFTER UTBILDNINGEN

Efter utbildningen kommer du att ha fått fördjupade kunskaper inom IT eller datasäkerhet, och förhöjd kometens inom området. Du lär dig att identifiera, hantera och minimera risker och blir en eftertraktad resurs inom morgondagens IT.

FÖRKUNSKAPER OCH BEHÖRIGHET

För att bli antagen till denna utbildning krävs:

  • Grundläggande behörighet
  • Yrkeserfarenhet från IT/industri som programmerare eller utvecklare, minst 1 år på minst 50 % omfattning


Välj ort