×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Stäng

Få mer information om utbildningen

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att ge mer information

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan till oss behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter för att kunna ta emot marknadsföring och information från Hermods. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din e-postadress, samt ditt telefonnummer. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i ett IT-system som används av alla bolag inom AcadeMedia-koncernen.

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter.

Hermods AB är personuppgiftsansvarig. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Uppgifterna lagras i tre år i taget tills du återkallar ditt samtycke.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Du når våra dataskyddsombud här och hittar mer information på trygg.academedia.se. Om du vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser från Hermods, bocka i rutan nedan.

Något gick fel, vänligen kontrollera att alla fält är ifyllda korrekt och försök igen.

OM UTBILDNINGEN

Är du intresserad av kroppen och hur den fungerar i samband med motion och träning? Då är kursen Träningslära 2 en kurs som passar dig!

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG

Träningslära 2  är en lärlingskurs vilket innebär att du genomför kursen på en arbetsplats i kombination med att du arbetar med uppdrag och uppgifter via lärplattformen Novo.

Du övar mycket av kunskaperna och färdigheterna på arbetsplatsen. Det är ett krav att du ges möjlighet att utöva träning och att leda andra i träningsaktiviteter på arbetsplatsen.

Träningslära 2 ingår i yrkespaket Gyminstruktör – lärling och kan inte läsas som en fristående kurs.

EFTER UTBILDNINGEN

Har du fått kunskaper om hur olika faktorer kan påverka kroppen efter träning. Du kan även genomföra kostregistrering och använda dig av olika kostdataprogram. Efter utbildningen kan du t ex arbeta med att ta fram olika träningsupplägg för både individer och grupp.

FÖRKUNSKAPER OCH BEHÖRIGHET

Träningslära 2 bygger på Träningslära 1 så därför rekommenderas det att du tidigare har läst Träningslära 1 eller har motsvarande kunskaper.

För att ansöka om utbildning på gymnasial nivå så behöver du vara folkbokförd i den kommun där du ska söka utbildningen. Det beror på att det är din kommun som sköter antagningen och som beslutar om du får läsa utbildningen du sökt eller ej.

Du ska ha fyllt 20 år, eller om du fyller 20 under året så får du påbörja dina studier under andra kalenderhalvåret (hösten). Har du slutbetyg från gymnasiet får du börja studera trots att du inte fyllt 20 år.

Välj ort