×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Alegría paso dos Onlinebok (12 mån)

242 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Språk
Nivå
Vuxenutbildning, Gymnasieskolan
ISBN
9789147907380
Förlag
Liber
Upplagenummer
1

Om Alegría paso dos Onlinebok
Alegría paso dos är ett läromedel för Spanska 2, nybörjare, en allt-i-ett-bok med 10 kapitel. Varje kapitel innehåller en bastext, 3 hör- och läsövningar samt en till två extra lästexter, varav en alltid belyser en kulturell företeelse, En el mundo hispánico. Texterna är hämtade från ungdomars vardag och är ofta av autentisk karaktär.
Vocabulario y gramática
Med hjälp av den metodiska ord- och grammatikinlärningen får du en stabil plattform att utgå från när du tränar dig i att uttrycka dig, både muntligt och skriftligt. Serviceglosor finns till varje text och en fullständig kapitelordlista samt en alfabetisk ordlista hittar man längst bak i boken. Samtliga huvudtexter finns översatta till svenska i facit. I varje kapitel får du visa vad du lärt dig i olika praktiska övningar: skriftliga, muntliga och lekfulla!
Rincón de cultura och Rincón de música
Efter vart tredje kapitel får du en extra dos kultur och musik. De färgglada uppslagen rymmer konstnärer som Diego Rivera, Fernando Botero och Santiago Calatrava. I musikinslagen får du träffa Estopa, Juanes, Amaral, Ha-ash, m.fl. Torres humanas, piñatas och desfiles gigantes är andra roliga företeelser som presenteras.
Vad är en Onlinebok?