×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Arc-en-ciel 6 – Elevlicens – Digitalt – Franska för åk 6-9

111 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Språk
ISBN
9789144106762
Förlag
Studentlitteratur AB
Upplagenummer
1

Arc-en-ciel 6 innehåller bl.a. en unik uttalsmetod, många bild- och ljudövningar och en fördjupning i enkla romaner som väcker läslust.
Det här digitala elevpaketet innehåller samma komponenter som Arc-en-ciel 6 – Elevpaket fast i en heldigital form där man kan svara på uppgifterna direkt i boken.

Arc-en-ciel 6 – Digitalt elevpaket säljs som enanvändarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum. 

Med Arc-en-ciel 6 mjukstartar eleverna i årskurs 6. Arc-en-ciel 7 är avsedd för nybörjare eller för dem som mjukstartade i årskurs 6. 

LGR 11 

Serien Arc-en-ciel följer den nya läroplanen Lgr 11, bl.a. genom att ta upp vardagliga situationer och sociala relationer, genom att dialoger och händelser äger rum i vitt skilda sammanhang och genom att eleven systematiskt får skriva ”olika slags texter”. Läromedlets texter skiftar mellan dialoger, faktarutor, reportage, ordspråk och artiklar. Kapitelmålen är tydliga. 

Lärobok i digital form

Boken i digital form kan användas både på dator och iPad. Korta kommunikativa texter varvas med fem franska reportagetexter och ett utdrag ur den lättlästa romanen Jojo. Det färgglada och rikt illustrerade avsnittet À savoir samlar kapitlets viktigaste fraser, tematiska ordlistor och grammatik. 

Vid övningar av knep och knåp-karaktär med plats för att skriva och rita i boken använder eleven tangentbordet för att lösa uppgifterna och lösningen sparas. Facit nås enkelt genom att klicka på uppgiftssiffran. 

MER OM DET DIGITALA 

  • boken i digital form med uppläsning och textföljning
  • interaktiva övningar av grammatik, ordförråd, hörförståelse och uttal
  • inspelningar gjorda av professionella skådespelare
  • fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon 

I våra digitala läromedel kan du alltid söka i innehållet. Du kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut. I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Produkten har en begränsad användningsperiod (ett år från aktiveringsdatum). 

Arc-en-ciel 6 finns även som digitalt klasspaket.