×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Den sociala människan Digitalt elevpaket – Digital produkt – Sociologi för gymnasieskolan

174 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Humaniora och samhällsvetenskap
ISBN
9789144111445
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsdatum
2018-10-03
Upplagenummer
1

Den sociala människan är ett helt nytt, heltäckande läromedel för gymnasieskolans kurs i sociologi. Med ett lättfattligt språk presenteras hur samhället formar människor till samhällsmedlemmar och hur människor tillsammans formar och utvecklar samhällen.
 

Digitalt läromedel

Den interaktiva elevboken är inläst med autentiskt tal och textföljning. Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar och interaktiva uppgifter gör det möjligt för eleverna att arbeta självständigt och flexibelt. 

  • Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning
  • Faktafördjupningar
  • Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar
  • Interaktiva övningar
  • Interaktiv version av arbetshäftet
  • Fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon
     

Elevbok och arbetshäfte

Här beskrivs också hur sociala strukturer både håller samman samhällen och bidrar till att samhällen dras isär – liksom olika vägar till ett bättre samhälle. Framställningen präglas av ett medvetet genusperspektiv.

Arbetshäftet syftar till att hjälpa eleverna igång med att arbeta mer vetenskapligt. I det beskrivs handfast hur de gör enkäter, intervjuer och observationer och de första grunderna i statistik.
I arbetshäftet presenterar också ett antal etablerade sociologiska forskare mycket kort sina forskningsområden – tänkta som inspiration och utgångspunkter för elevernas egna undersökningar om olika aktuella sociala frågor, exempelvis om arbetsmarknad, utbildning, idrott eller jämställdhet.
 
Bra att veta:

  • I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.
  • I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Produkten säljs som enanvändarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum.