×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Exponent 1a, digital, elevlic, 12 mån

216 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Matematik och naturvetenskap
Nivå
Vuxenutbildning, Gymnasieskolan
ISBN
9789140679598
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Upplagenummer
1

Exponent är en läromedelsserie i matematik för gymnasiets yrkesförberedandeprogram anpassad efter ämnesplanen som gäller från 1 juli 2021.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Exponent 1a får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Här behandlas många olika uppgiftstyper där alla de sex matematiska förmågorna som beskrivs i ämnesplanen tränas. Varje avsnitt avslutas med en sammanfattning och blandade övningar. Många uppgifter är kopplade till karaktärsämnena i samtliga tolv yrkesprogram. Återkommande kunskapskontroller ger eleverna repetition och bra träning inför nationella prov. 

Tester och övningar
Exponent 1a har mängder av övningar av varierande karaktär och svårighetsgrad. Alla uppgifter är dessutom kategoriserade efter de sex matematiska förmågorna. 

Lärarstöd
Exponent 1a innehåller ett fylligt lärarmaterial med förslag till extrauppgifter, prov, laborationsförslag och annat kompletterande material.  

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes. Svåra ord och begrepp förklaras med inbyggda ordförklaringar. De medryckande videogenomgångarna låter eleven följa med i materialet helt i sin egen takt.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
Du som lärare kan enkelt anpassa innehållet. Välj de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din planering med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.