×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Grundläggande livsmedelshygien uppl 2 Onlinebok (12 mån)

242 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Butik, administration och personal
Nivå
Vuxenutbildning, Gymnasieskolan
ISBN
9789147911363
Förlag
Liber
Upplagenummer
1

Om Grundläggande livsmedelshygien Onlinebok
Grundläggande livsmedelshygien behandlar ingående hygienens betydelse för att bra matkvalitet ska kunna uppnås.
I fyra fristående kapitel behandlas personlig hygien, arbetsplats- och livsmedelshygien, mikrobiologi, hållbarhet, märkning och tillsatser samt den svenska livsmedelslagen och EU.
Texten ger både kunskaper i vad som krävs för att god hygien ska kunna uppehållas i samband med livsmedelshantering och exempel på smittkällor, smittvägar och samband mellan livsmedelsburna infektioner och sjukdomar.
Boken redogör för livsmedelslagens innehåll med tonvikt på tillsyn och egenkontroll samt vilka internationella regler det finns på livsmedelsområdet med inriktning på anpassning till EU.
Grundläggande livsmedelshygien är skriven på lättförståelig svenska och varje kapitel innehåller konkreta exempel och grupparbetsuppgifter för att underlätta förståelsen av faktatexten.
Vad är en Onlinebok?