×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Internationella relationer 100 p – Digitalt elevpaket (digital produkt) – – utblickar och insikter

143 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Humaniora och samhällsvetenskap
ISBN
9789144118178
Förlag
Studentlitteratur AB
Upplagenummer
4

I Internationella relationer – utblickar och insikter får eleverna fördjupade kunskaper om hur det internationella systemet är konstruerat, hur det fungerar och vilka betydelsefulla aktörer som finns på den internationella arenan. Det ger dem en ökad beredskap att förstå, sortera och tolka de världspolitiska frågorna.

NY UPPLAGA

Denna nya upplaga är uppdaterad med färsk statistik och fakta om bl.a. Agenda 2030, COP21, Brexit och flyktingkrisen samt kompletterad med avsnitt om terrorism och mänskliga rättigheter.

DIGITALT LÄROMEDEL

I läromedlet behandlas olika teoretiska perspektiv och samhällsvetenskapliga begrepp, modeller och metoder utförligt. I en mer tillämpande del presenteras redskap som underlättar för eleverna att arbeta med en vetenskaplig uppsats i ämnet – som förberedelse till kommande högskolestudier.

Den interaktiva elevboken är inläst med autentiskt tal och textföljning. Dessutom ingår faktafördjupningar, interaktiva uppgifter, kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar och uppdateringar.

Eleverna kan arbeta självständigt och flexibelt med läromedlet – på dator, surfplatta och mobiltelefon.

  • Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning
  • Faktafördjupningar
  • Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar
  • Interaktiva uppgifter
  • Uppdateringar
  • Fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon.

I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.

Internationella relationer – digital elevlicens säljs som enanvändarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum. I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod.  Läromedlet finns även som digital klasslicens.