×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Iris Biologi 2, digital, elevlic, 12 mån

216 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Matematik och naturvetenskap
Nivå
Vuxenutbildning, Gymnasieskolan
ISBN
9789140684080
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Upplagenummer
1

Iris Biologi 2 är ett heltäckande digitalt läromedel för kursen Biologi 2. Det ger en modern och innehållsrik framställning av ett vetenskapsfält i snabb utveckling.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet 
Med Iris Biologi 2 får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Läromedlet tar upp cell- och molekylärbiologi, organismernas funktion genom jämförande anatomi och fysiologi med tonvikt på ett evolutionärt perspektiv och mycket mer.

Interaktivt och multimodalt 
Film och bild ger ett bra stöd i inlärningen. Här varvas texter med ett enkelt språk med fantastiska bilder, animationer och filmer som underlättar förståelsen av komplicerade biologiska processer.

Tester och övningar 
Självrättande tester och övningar som ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig stoffet ännu bättre. 

Lärarstöd 
Iris Biologi 2 innehåller lärarmaterial med bland annat laborationsförslag, värderingsövningar och facit.

Personlig lärupplevelse 
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Det går dessutom att lyssna på all text, ljud finns i form av både inläst text (om skolan har avtal med ILT Inläsningstjänst) och talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering 
I Iris Biologi 2 har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.