×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Kompetens – Företagsekonomi 1 Fakta Elevlicens – Digital

184 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Ekonomi och juridik
Nivå
Gymnasial
ISBN
9789144131856
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsdatum
2020-06-01
Upplagenummer
1

Kompetens är ett helt nyskrivet läromedelspaket för kursen företagsekonomi 1 – skapat idag, för elever som lever i samtiden och blickar mot framtiden!

I Kompetens ligger betoningen på att utveckla elevernas förmåga att tillämpa sina kunskaper och färdigheter i företagsekonomi och därigenom utveckla ett flertal kompetenser.

I Kompetens – företagsekonomi 1 Fakta presenteras grunderna i företagsekonomi, med exempel hämtade från både elevernas vardag och dagens näringsliv. Genom hela boken kan eleverna se vilka kompetenser de arbetar med att utveckla – och hur långt de har kommit.

DIGITALT LÄROMEDEL
Den interaktiva faktaboken är inläst med autentiskt tal och textföljning, vilket gör den tillgänglig också för elever med särskilda behov. Interaktiva uppgifter, kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar, genomgångar och konkretiserande filmer skapar stora möjligheter för eleverna att arbeta individuellt och självständigt.

En interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning
Interaktiva uppgifter
Genomgångar
Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar
Konkretiserande filmer och intervjuer

Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil

I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.

I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Produkten säljs som enanvändarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum.

Här kan du läsa mer om hur du aktiverar ditt digitala läromedel: https://www.studentlitteratur.se/#aktiveraprodukt

Kompetens Företagsekonomi 1 Fakta finns även som digital klasslicens.

Till läromedlet hör en separat övningsbok, Kompetens Företagsekonomi 1 Övningar, och ett fylligt lärarmaterial som underlättar din planering och frigör tid.