×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Kompetens – Företagsekonomi 1 – Övningar

177 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Ekonomi och juridik
Nivå
Gymnasial
ISBN
9789144131771
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsdatum
2020-06-01
Upplagenummer
1

Kompetens är ett helt nyskrivet läromedelspaket för kursen företagsekonomi 1 – skapat idag, för elever som lever i samtiden och blickar mot framtiden!

I Kompetens ligger betoningen på att utveckla elevernas förmåga att tillämpa sina kunskaper och färdigheter i företagsekonomi och därigenom utveckla ett flertal kompetenser.

I Kompetens Företagsekonomi 1 Övningar får eleverna möjlighet att tillämpa kunskaperna från faktaboken – och arbeta vidare med sina kompetenser.
Uppgifterna är av varierande typ och svårighetsgrad för att alla elever ska ha förutsättningar att nå kursmålen. De elever som har kommit lite längre får fler utmaningar. I redovisningsavsnittet kopplas övningarna till bokföringsprogram, för att göra steget till verkligheten litet.

DIGITALT LÄROMEDEL
Den interaktiva övningsboken är inläst med autentiskt tal och textföljning, vilket gör den tillgänglig även för elever med särskilda behov. Interaktiva uppgifter, tester och genomgångar skapar stora möjligheter för eleverna att arbeta individuellt och självständigt. De kan arbeta med läromedlet på dator, surfplatta och mobiltelefon.

Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning
Interaktiva uppgifter och test
Genomgångar

I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.

I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Produkten säljs som enanvändarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum.

Kompetens Företagsekonomi 1 Övningar finns även som digital klasslicens.

Till läromedlet hör en separat faktabok, Kompetens Företagsekonomi 1 Fakta, och ett fylligt lärarmaterial som underlättar din planering och frigör tid.