×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Kompetens Företagsekonomi 2 Övningar – Digital elevlicens 12 mån

184 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Ekonomi och juridik
Nivå
Gymnasial
ISBN
9789144133225
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsdatum
2022-08-02
Upplagenummer
1

Kompetens Företagsekonomi 2 fortsätter i samma omtyckta stil som Kompetens Företagsekonomi 1. Även här är utvecklandet av färdigheter i form av kompetenser en röd tråd genom läromedlets alla delar. I detta läromedel presenteras företagandet utifrån ett mer globalt perspektiv, med kopplingar till hållbarhetsfrågorna. Eleverna får arbeta vidare med att utveckla sina kompetenser i budgetering och kalkylering, ledarskap och organisation, marknadsföring, bokföring och bokslut samt analys m.m. De kommer också att få möta längre redovisningscase.

Hela läromedlet genomsyras av en nära koppling till verkligheten och till praktiskt entreprenörskap – som stöd inför det framtida yrkeslivet, egna företagandet eller UF-företagande. Det mycket fylliga innehållet erbjuder bredd, fördjupning och repetition, vilket ger stora möjligheter att arbeta flexibelt med läromedlet.

I övningsboken kan eleverna på olika sätt arbeta vidare med att befästa och tillämpa sina nya kunskaper och kompetenser. Uppgifterna är av varierande typ och svårighetsgrad för att alla elever ska ha förutsättningar att nå kursmålen. De elever som har kommit lite längre får fler utmaningar. När eleverna är färdiga med ett kapitel är det dags att checka ut och stämma av vad de har lärt sig och vilka kompetenser som har tränats.

DET DIGITALA LÄROMEDLET
Den interaktiva övningsboken är inläst med autentiskt tal och textföljning. För elever med läs- och skrivsvårigheter är detta ett värdefullt hjälpmedel, liksom för elever med andra modersmål än svenska.

Interaktiva uppgifter, genomgångar, digital ämnesordlista, självvärderingar efter varje kapitel samt test skapar stora möjligheter för eleverna att arbeta individuellt och självständigt.
• Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning
• Interaktiva uppgifter
• Genomgångar
• Digital ämnesordlista
• Självvärderingar
• Test

Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och till stor del i mobil.

I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.

Kompetens Företagsekonomi 2 Övningar Elevlicens Digitalt säljs som enanvändarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum.

Kompetens Företagsekonomi 2 Övningar finns även som Klasslicens Digitalt och Elevpaket – Digitalt + Tryckt.

Till läromedlet finns Kommentarer och lösningar och ett fylligt lärarmaterial som underlättar din planering och frigör tid.