×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Kontakt Huvudbok 1 Digital

Platshållare
111 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
SFI, Språk
Nivå
Vuxenutbildning, Gymnasieskolan, Grundskola 7-9, Grundskola 4-6, Grundskola FK-3
ISBN
9789127439030
Förlag
Natur & Kultur Digital
Upplagenummer
1

Läromedel i svenska för åk 79 som utvecklar förmågorna på ett stimulerande, utvecklande och omväxlande sätt med interaktiva elevövningar.

Serien Kontakt har av två huvudböcker med 28 fristående arbetsområden som tillsammans täcker in hela svenskkursen. Huvudbok 1 är något enklare än huvudbok 2 där eleverna ska förhålla sig till fler antal förmågor och de mer avancerade delarna ur det centrala innehållet.

I digitalboken ingår interaktiva elevövningar för varje arbetsområde med fokus på förförståelse, läsförståelse, ordkunskap och hörförståelse. Naturligtvis uppdateras digitalboken kontinuerligt

Så här fungerar ett arbetsområde i Kontakt:

1) Förmågorna och centralt innehåll presenteras
I början av varje arbetsområde får eleverna en genomgång av vilka förmågor de kommer att träna på och vilket centralt innehåll de ska jobba med i kommande arbetsområde.

2) Mönstermall skapar förståelse
Därefter studerar eleverna en mönstermall för vad de senare i arbetsområdet själva ska producera. Det kan bland annat vara ett reportage, en skönlitterär text eller ett sommarprogram från radion.

3) Läs och öva och läs igen!
Efter mönstermallen tränar eleverna på att utveckla de inledande förmågorna genom övningar i anslutning till mönstermallen.

4) Slutuppgift och bedömning
Samtliga arbetsområden avslutas med en slutuppgift. I den visar eleverna att de utvecklats genom att tillämpa allt de lärt sig. För dig som lärare finns bedömningsmatriser till varje slutuppgift i lärarboken.

Eleverna får kontakt med sina förmågor och du med din bedömning

Ur huvudbok 1:
* Att skriva en recension
* Att läsa och förstå sakprosa och skönlitteratur
* Att utveckla och förbättra en text
* Att berätta utifrån ett manus

Teknisk beskrivning

Digitalbok finns tillgänglig online via en personlig inloggning och fungerar på alla datorer (PC, Mac och Chromebook) och surfplattor med webbläsare som Google Chrome, Firefox, Internet Explorer eller Safari. Du behöver internetuppkoppling.

För optimal upplevelse rekommenderar vi en skärmstorlek som minst motsvarar en surfplatta, d.v.s. ca 10 tum och uppåt. Du kan förstås ta del av boken även på mindre skärmar, t.ex. en smartphone.

Läs mer på www.nok.se/tekniskakrav