×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Ledarskap och organisation : i en föränderlig värld – Digitalt elevpaket (Digital produkt)

181 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Affärsutveckling och ledarskap
ISBN
9789144113340
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsdatum
2016-09-13
Upplagenummer
3

I Ledarskap och organisation presenteras både grunderna i ledarskap och organisation och de senaste teorierna. I sexton kapitel beskrivs vad ledarskap är, hur ledarskapet har utvecklats i takt med samhällets förändring, vad som kännetecknar olika slags organisationer och hur man kan förstå dem.

Ny upplaga

Läromedlet är uppdaterat och kompletterat med nya kapitel, nya praktikfall, en längre sammanhängande uppgift och interaktiva uppgifter.
 
 

Digitalt läromedel

Aktuella forskningsteorier konkretiseras med hjälp av kortare exempel och längre praktikfall, där eleverna kan diskutera och reflektera över situationer och problem. Här finns också ett stort antal andra, kortare uppgifter.
 
Tillsammans ger teorier, praktikfall och uppgifter en grund som förhoppningsvis ska stimulera elevernas intresse för ledarskap och organisationer och skapa en förståelse.
 
Den interaktiva elevboken är inläst med autentiskt tal och textföljning, och kompletterad med en digital ämnesordlista. Allt för att göra innehållet ännu mer tillgängligt, även för elever med särskilda behov. 
 
Dessutom finns interaktiva uppgifter och kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar, vilket skapar stora möjligheter för eleverna att arbeta individuellt och självständigt.
 
  • Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning
  • Faktafördjupningar
  • Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar
  • Interaktiva uppgifter
  • Fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon
I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.
 
Bra att veta:
  • I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Produkten säljs som enanvändarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum.