×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Main Route – Digitalt elevpaket (Digital produkt)

178 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Språk
ISBN
9789144097411
Förlag
Studentlitteratur AB
Upplagenummer
1

I fem avsnitt fyllda med läsuppleverser och handfasta språkövningar ger Main Route ett rikligt material att arbeta med på vägen mot bättre kunskaper i engelska och måluppfyllelse. Alla texter och hörövningar i de olika avsnitten hänger ihop tematiskt och ger gott om material att arbeta med. Texterna är av varierande typ och det finns många olika former av övningar som befäster textförståelse och ger ordträning. Det finns gott om övningar för interaktion och språklig produktion. 

I Main Route har vi lagt extra vikt vid hörövningar och det språkliga arbetet med dem.  

I e-boken finns även avsnittet Resource Pages, som ger vägledning i den språkliga produktionen, både skriftlig och muntlig. I Go On finns större och mindre uppgifter med anknytning till yrkeslivet. I Main Route kopplas det arbetsplatsförlagda lärandet ihop med engelskan på ett naturligt sätt. Countries är ett annorlunda och intressant avsnitt om engelsktalande länder världen över.

Main Route at the Movies är specialskrivna och filmade recensioner av fem olika filmer som har kopplingar till texter i e-boken. Presenterar och recenserar gör Rebecca Perfect från Channel 5 News i London.

DIGITALT ELEVPAKET

  • Texterna inlästa med autentiskt engelskt tal
  • Interaktiva uppgifter för uttals- och ordträning, inlästa med autentiskt tal
  • Film
  • Ljudet till hörövningarna
  • Interaktiva grammatikövningar
  • Fungerar både på dator och Ipad

I våra digitala läromedel kan du alltid söka i innehållet. Du kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut. I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Produkten har en begränsad användningsperiod (ett år från aktiveringsdatum).

Main Route finns även som digitalt klasspaket.

GY11 

Main Route är utvecklat för GY11 och stödjer och utmanar eleverna att nå målen i den nya ämnesplanen för Engelska 5.