×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Meta Mekatronik, digital, elevlic, 12 mån

296 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Data, IT och teknik
Nivå
Vuxenutbildning, Gymnasieskolan
ISBN
9789140680259
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Upplagenummer
1

Meta Mekatronik är ett heltäckande digitalt läromedel för kurs 1 och delvis även kurs 2 i mekatronik.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Med Meta Mekatronik får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Läromedlet ger, förutom den grundläggande elläran, en modern och bred introduktion till hur dagens styr- och digitalteknik samspelar med mekanik.

Interaktivt och multimodalt
Bildspelsfunktion och förklarande animeringar av bland annat pneumatikkretsar konkretiserar och underlättar förståelsen.

Tester och övningar
Till varje avsnitt finns självtest med automatisk rättning som ger eleverna direkt återkoppling efter varje svar. Dessutom finns instuderingsuppgifter som du enkelt kan rätta, poängsätta och ge feedback på. Alla resultat samlas i en lättöverskådlig resultatvisning.

Lärarstöd
Lärarversionen innehåller resursmaterial som facit till instuderingsuppgifterna.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Det går dessutom att lyssna på all text, ljud finns i form av både inläst text (om skolan har avtal med ILT Inläsningstjänst) och talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
Meta Mekatronik täcker kursplanens alla delar och innehållet är uppbyggt med en tydlig progression. Samtidigt har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.