×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

MGY Övningar Elevlicens – digital – Marknadsföring för gymnasiet

105 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Marknadsföring och försäljning
ISBN
9789144124681
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsdatum
2018-12-27
Upplagenummer
1

Villkoren för marknadsföring har förändrats i grunden – något som genomsyrar det helt nya läromedlet MGY. I läromedlet presenteras vad dessa nya utmaningar innebär både för företags och andra organisationers marknadsföring och för konsumenternas beteende.

 

Digitalt läromedel

I övningsboken får eleverna möjlighet att praktisera kunskaperna från faktaboken. Här finns dels övningar där de ska testa faktabokens teorier och annat innehåll, dels övningar där de går ut och samlar information som de sedan sammanställer och analyserar. 
 
Den interaktiva övningsboken är inläst med autentiskt tal och textföljning. Här ingår stort antal interaktiva uppgifter.
 
  • Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning
  • Interaktiva uppgifter
 
Bra att veta: 
  • Fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon
  • I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.
  • I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Produkten säljs som enanvändarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum.
  • Till läromedlet hör en separat faktabok: MGY Fakta – marknadsföring för gymnasiet.