×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Nya Språknyckeln C – Digitalt elevpaket (Digital produkt) – För tidigare delen av sfi

159 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
SFI
ISBN
9789144123394
Förlag
Studentlitteratur AB
Upplagenummer
2

Efterlängtad ny upplaga! Här har vissa texter bytts ut och andra anpassats så att eleverna kan arbeta i ett lite lugnare tempo. Läromedlet är även kompletterat med fler uppgifter och en översiktlig minigrammatik.

Nya Språknyckeln C vill stimulera till aktiv språkinlärning genom engagerande texter och ett stort urval kommunikativa övningar. Läromedlet vill dessutom bidra till en naturlig förståelse av det svenska samhället, dess folk och funktioner.

Digitalt läromedel

Nya Språknyckeln C är uppbyggd kring sju teman som bl.a. handlar om möten, tid, boende, kropp och hälsa. Varje tema är ett kapitel, och varje kapitel följer samma struktur: fakta, grammatik, uttal och en kort berättelse samt andra texttyper. I kapitlen presenteras olika grammatiska moment, med regler och övningar. Det finns också en minigrammatik i slutet av boken med utförlig genomgång av svensk grammatik.

Den interaktiva elevboken är inläst med autentiskt tal och textföljning. Ett stort antal interaktiva övningar för grammatik-, uttals- och ordträning, kapiteltest samt extra övningar i minigrammatiken gör att eleverna kan arbeta självständigt och flexibelt med läromedlet – på dator, surfplatta och mobiltelefon.

  • Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning.
  • Interaktiva uppgifter för grammatik, uttals- och ordträning, inlästa med autentiskt tal.
  • Kapiteltest.
  • Facit till elevbokens övningar.
  • Fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon.

I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.

I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Produkten säljs som enanvändarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum.
Läromedlet finns även som digital klasslicens.