×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

På spåret 2B Onlinebok (12 mån)

228 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
SFI
Nivå
Vuxenutbildning, Gymnasieskolan
ISBN
9789147910939
Förlag
Liber

Om Onlineboken
Onlineboken är en digital version av den tryckta läroboken, där du kan lyssna på texten, söka, anteckna, stryka under och lägga in länkar.
Onlineboken kan användas både på dator och iPad.
Du beställer ett abonnemang och får tillgång till Onlineboken under 12 månader.

På spåret 2B Onlinebok
På spåret 2B vänder sig till studieovana vuxna som läser B-kursen i sfi på nybörjarnivå, studieväg 2. Det är en allt-i-ett-bok med åtta teman, ett tema per kapitel. Fokus i boken är:
– dialoger och hörövningar,
– ord, fraser och uttryck,
– elevaktivitet,
– muntlig och skriftlig kommunikation.
Varje kapitel introduceras genom vardagsnära dialoger, vars innehåll tydligt hör till temat. Dialogerna uppmuntrar dig att snabbt och enkelt komma in i temat och våga börja använda språket. Här övas ord, fraser, frågor och svar. Till dialogerna och övriga texter finns ord- och fraslistor på samma uppslag.
På spåret 2B innehåller rikligt med samtals- och hörövningar, med efterföljande frågeställningar . Här finns gott om frågor att fundera på själv eller tillsammans. I slutet av varje kapitel finns även text och musik av olika folkkära artister – exempelvis Sonja Aldén, Tomas Ledin, Lena Philipsson och Fred Åkerström.
Läs- och skrivövningar i På spåret 2B utgörs av blanketter, korta meddelanden och faktatexter. I varje kapitel får vi även möta en känd skönlitterär författare och ett kort textutdrag ur någon populär roman – exempelvis Katarina Mazetti, Theodor Kallifatides, Johnna Thydell och Torbjörn Flygt.
Först i varje kapitel anges kunskapsmål för kapitel. Sist i varje kapitel finns frågor till dig, så att du kan utvärdera dina nyvunna kunskaper.