×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Psykologi : vetenskap eller galenskap? (Digitalt elevpaket)

169 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Humaniora och samhällsvetenskap
ISBN
9789144118055
Förlag
Studentlitteratur AB
Upplagenummer
3

Psykologi – vetenskap eller galenskap? är utvecklat och anpassat för psykologi 1, 2a och 2b. I den första delen presenteras utförligt de fem stora psykologiska perspektiven och eleverna får kombinera sina nyvunna kunskaper med ett kritiskt tänkande. I den andra delen behandlas socialpsykologi, perceptionspsykologi, utvecklingspsykologi, psykiatri, terapi m.m.

NY UPPLAGA

I denna nya upplaga har läromedlet uppdaterats och kompletterats med nya avsnitt om kultur, mobbning, personlighet och känslor.

DIGITALT LÄROMEDEL

Den interaktiva elevboken är inläst med autentiskt tal och textföljning. Faktafördjupningar, ämnesordlista, kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar, interaktiva uppgifter och test gör det möjligt för eleverna att arbeta självständigt och flexibelt.

  • Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning
  • Faktafördjupningar
  • Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar
  • Interaktiva övningar
  • Test
  • Ämnesordlista
  • Fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon

I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.

I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Produkten säljs som enanvändarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum.

ELEVBOK

I Psykologi – vetenskap eller galenskap? presenteras de fem stora psykologiska perspektiven: psykodynamisk psykologi, inlärningspsykologi, humanistisk psykologi, kognitiv psykologi och biologisk psykologi.

De olika perspektiven utsätts för en förutsättningslös jämförelse samtidigt som sådant som anses som ”självklarheter” ifrågasätts. I slutet av kapitlen uppmanas eleven att lyfta blicken och försöka ta ställning, bl.a. med stöd av ”ett åtal” och ”ett försvarstal”.

Ambitionen med läromedlet är att på ett medryckande sätt låta eleven kombinera sina nyvunna kunskaper med ett kritiskt tänkande. För den återkommande frågan är just: Är psykologi vetenskap eller galenskap?

Psykologi – vetenskap eller galenskap? finns även som digital klasslicens.