×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Psykologi – vetenskap eller galenskap? Elevlicens Digitalt

191 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Vård och omsorg, Humaniora och samhällsvetenskap
Nivå
Gymnasial
ISBN
9789144157337
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsdatum
2022-05-09
Upplagenummer
4

Ny upplaga
I denna nya upplaga har läromedlet – utöver mindre kompletteringar och uppdateringar – kompletterats med nya avsnitt om sociala medier, internetbaserad behandling, VR-teknikens möjligheter i behandling och hur funktionell analys används i KBT.

Uppmanar till kritiskt tänkande
Läromedlet är utvecklat och anpassat för psykologi 1, 2a och 2b. I den första delen presenteras utförligt de fem stora psykologiska perspektiven: psykodynamisk psykologi, inlärningspsykologi, humanistisk psykologi, kognitiv psykologi och biologisk psykologi. De olika psykologiska perspektiven utsätts för en förutsättningslös jämförelse och eleverna uppmanas att lyfta blicken och försöka ta ställning: bl.a. med stöd av ”ett åtal” och ”ett försvarstal”.

I den andra delen behandlas socialpsykologi, perceptionspsykologi, utvecklingspsykologi, psykiatri, terapi m.m. De avslutande kapitlen handlar om hur eleverna kan fördjupa sina kunskaper inom psykologiska tillämpningsområden, och tar bl.a. upp ekonomiska psykologi, kulturell psykologi och arbets- och organisationspsykologi.

Det digitala läromedlet
Den interaktiva elevboken är inläst med autentiskt tal och textföljning. Faktafördjupningar, ämnesordlista, kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar, case, interaktiva uppgifter och test gör det möjligt för eleverna att arbeta självständigt och flexibelt.

• Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning
• Faktafördjupningar
• Case
• Digital ämnesordlista
• Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar
• Interaktiva övningar
• Test
• Fungerar på dator, surfplatta och till stor del i mobil

I det digitala läromedlet går det att söka i innehållet, göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut.

Psykologi – vetenskap eller galenskap? Elevlicens Digitalt säljs som en användarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum.

I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Produkten har en begränsad användningsperiod (ett år från aktiveringsdatum).

Psykologi – vetenskap eller galenskap? finns även som Klasslicens Digitalt och Elevpaket – Digitalt + Tryckt.