×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Samhällskunskap 1 100 p – Elevlicens – Digitalt – Ett hållbart samhälle

179 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Humaniora och samhällsvetenskap
ISBN
9789144114071
Förlag
Studentlitteratur AB
Upplagenummer
2

Det finns många grundläggande frågor att ta ställning till i en gemensam strävan att bygga ett hållbart samhälle som fungerar för alla. Hur säkrar vi att miljö, hälsa, utbildning, jobb, politik, samhällsekonomi och privatekonomi är hållbar – på både kort och lång sikt?

I Samhällskunskap 1 100 p – ett hållbart samhälle får eleverna fakta och redskap att arbeta med dessa samhällsfrågor. De rustas för att ta del i samhällsdebatten och uppmuntras till att våga tro på möjligheterna att påverka sin samtid och framtid.

NY UPPLAGA

I denna andra upplaga har faktatexter, diagram och tabeller i läromedlet genomgått en omfattande uppdatering och läromedlets block om privatekonomi har strukturerats om.

DIGITALT LÄROMEDEL

Läromedlet består av fem block som behandlar hur vi kan tänka om oss själva och andra, hur vi organiserar för att leva tillsammans, gemensamma lösningar på globala problem, hur vi kan påverka samhällets ekonomi och påverka vår egen ekonomi. I slutet av den interaktiva boken finns en liten privatekonomisk handbok.

  • Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning
  • Faktafördjupningar och uppdateringar
  • Kapitelsammanfattningar som miniföreläsningar
  • Interaktiva uppgifter
  • Aktuella teman
  • Nutidsfrågor
  • Stort antal filmer och mycket mer
  • Fungerar på dator, surfplatta och mobil

I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.

I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Produkten säljs som enanvändarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum.

Samhällskunskap 1 100 p – ett hållbart samhälle finns även som digital klasslicens.