×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Solid Gold 3 Digitalt elevpaket (Digital produkt)

200 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Språk
ISBN
9789144117478
Förlag
Studentlitteratur AB
Upplagenummer
1

Solid Gold 3, för kursen Engelska 7, är ett helt nytt läromedel för elever på studieförberedande program och för studerande inom vuxenutbildningen eller motsvarande. Läromedlet syftar till vidare studier och innehåller texter i en rad olika genrer. Det finns tal, längre artiklar och vetenskaplig text, samt även bland annat romanutdrag, lyrik och dramatik. Till texterna finns också en omfattande övningsdel, en praktisk resursdel i Resource Section, språkträningsavsnitten Advanced Vocabulary Revision och Reading and Use of English, samt ordlistor.

I Resource Section finns en guide för användbara strategier och vägledning för elevernas arbete med sin språkutveckling.

I det digitala materialet finns läromedlets övningar i digital, självrättande form för träning av alla glosor och grammatik samt generella språkfärdighetsövningar. Ljudet till hörövningarna med interaktiva innehållsfrågor finns också här. I e-boken finns även bokens innehåll inspelat med autentiska röster och textföljning.

DET DIGITALA LÄROMEDLET INNEHÅLLER

  • Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning.
  • Omfattande fördjupningsdelar.
  • Självrättande interaktiva uppgifter för grammatik, uttals- och ordträning, inlästa med autentiskt tal.
  • Ljudet till hörövningarna.
  • Fungerar på dator, surfplatta och mobiltelefon.

I det digitala läromedlet kan du söka i innehållet. Du kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut. I materialet kan var och en söka på innehåll i boken och lägga in anteckningar och eget material, exempelvis i form av webblänkar. För ökad tillgänglighet är läromedlet mobilanpassat, och kan användas på dator, surfplatta eller mobiltelefon. Övningsresultaten sparas och genom dynamisk återkoppling får eleven underlag för att välja att göra om en övning eller gå till nästa. Samtliga övningar kopplas till kunskapskraven genom målformuleringar.

GY11

Solid Gold bygger på GY11 och stödjer och utmanar eleverna att nå målen i de nya ämnesplanerna.

Solid Gold 3 – Digitalt elevpaket säljs som enanvändarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum. I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Produkten har en begränsad användningsperiod (ett år från aktiveringsdatum).

Solid Gold 3 finns även som digitalt klasspaket och som elevpaket – bok + digital produkt.

Läs mer om Solid Gold på www.studentlitteratur.se/solidgold