×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Språket och berättelsen 1, digital, elevlic, 12 mån

160 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Språk
Nivå
Vuxenutbildning, Gymnasieskolan
ISBN
9789140687906
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Upplagenummer
1

Språket och berättelsen är heltäckande digitala läromedel för kurserna Svenska 1, 2 och 3. Serien är framtagen för de högskoleförberedande programmen och sätter läsförståelsen i centrum. 

Aktuellt innehåll med hög kvalitet 
Med Språket och berättelsen 1 får du ett digitalt läromedel av hög kvalitet med innehåll som alltid är aktuellt. Läromedlet består av två tydliga delar. Den första delen utgår från klassiska teman med skönlitterära texter och varierande uppgifter. Temadelen är en utmärkt ingång till svenskkursens innehåll och till elevernas läslust. Den andra delen går igenom kursens språkliga innehåll. Här finns skrivträning, muntlig framställning, grammatik och språksociologi.

Interaktivt och multimodalt 
De många bilderna och interaktiva övningarna är ett bra stöd i inlärningen och de digitala tidslinjerna illustrerar de litterära epokerna på ett konkret och överskådligt sätt.

Tester och övningar 
Självrättande tester och övningar ger eleverna en djupare förståelse för ämnet och hjälper dem att tillgodogöra sig stoffet ännu bättre.

Lärarstöd 
Språket och berättelsen 1 innehåller ett gediget lärarmaterial som ger tips och råd kring hur du kan arbeta med materialet och täcka in målen ur ämnesplanen. Materialet innehåller dessutom extraövningar, länksamlingar och facit till alla övningarna.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Det går dessutom att lyssna på all text, ljud finns i form av både inläst text (om skolan har avtal med ILT Inläsningstjänst) och talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering 
I Språket och berättelsen 1 har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.    

Studiestöd på arabiska, somaliska och dari
I Språket och berättelsen 1 finns ett integrerat studiestöd på arabiska, somaliska och dari som riktar sig till nyanlända elever. Studiestödet är en inläst bearbetning och pedagogisk förklaring av innehållet, och aktiveras via ILT Inläsningstjänst.