×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Språkporten 1, 2, 3 – Digitalt elevpaket (Digital produkt) – Svenska som andraspråk 1, 2 och 3, tredje upplagan

282 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Språk
ISBN
9789144122779
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsdatum
2018-11-16
Upplagenummer
3
Språkporten 1 2 3 – Digital elevlicens säljs som enanvändarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum. 
 
Nu finns Språkporten 1, 2, 3 i en ny, helt omarbetad tredje upplaga. Texter och övningar har uppdaterats och ett efterlängtat, utförligt avsnitt om vetenskapligt skrivande har lagts till – i tydlig och god språkporten-stil. Språkporten 1, 2, 3 täcker kurserna Svenska som andraspråk 1, 2 och 3. 
 
 

Digitalt läromedel

I detta digitala läromedel kan eleven träna vidare på egen hand – på en dator, surfplatta eller mobiltelefon – i sin egen takt. Alla texter är inlästa så att man kan läsa och lyssna samtidigt. Med de interaktiva övningarna finns det möjlighet att träna extra på ordbildning, hörförståelse och grammatik.
 
Språkporten 1 2 3:s lite längre och svårare sakprosa gör det möjligt att utveckla elevernas förmåga att använda svenska språket på en högre nivå. Enligt ett väl beprövat mönster varvas i boken texter med övningar för textförståelse, ordbildning och grammatik. I denna tredje upplaga har hela boken gåtts igenom, bearbetats, uppdaterats och kompletterats. Bland annat har ett avsnitt om vetenskapligt skrivande lagts till.