×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Språkporten 1, 2, 3 – Digitalt elevpaket (Digital produkt) – Svenska som andraspråk 1,2 och 3

182 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
SFI
ISBN
9789144109190
Förlag
Studentlitteratur AB
Upplagenummer
2

Språkporten täcker kurserna Svenska som andraspråk 1, 2 och 3. Hela boken har bearbetats och kompletterats för att passa de nya kursplanerna för Svenska som andraspråk. Språkportens lite längre och svårare sakprosa gör det möjligt att utveckla elevernas förmåga att använda svenska språket på en högre nivå.

Språkporten, Svenska som andraspråk 1, 2 och 3 består av en omfattande digital del som hjälper eleverna att träna på egen hand i sin egen takt och lättare nå sina mål. I denna digitala bok finns möjligheter att träna ordkunskap, hörförståelse, ordbildning och grammatik. Alla texter finns inlästa så att man kan läsa och lyssna samtidigt. Förutom bokens alla ord kan man arbeta vidare i ett extra ordträningsprogram – Öva främmande ord. Här tränas 840 vanligt förekommande främmande ord!

Språkporten vänder sig till studerande på ungdomsgymnasiet, vuxenutbildningen, bildningsförbunden och högskolan, som vill uppnå nivå C1 och C2 på den europeiska språkskalan, CEFR. 

Språkporten – Digitalt elevpaket säljs som enanvändarlicens och är giltig ett år från aktiveringsdatum.

I våra digitala läromedel kan du alltid söka i innehållet. Du kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten som sparas automatiskt och som enkelt kan samlas ihop och skrivas ut. I samband med köp får du ett e-postmeddelande med instruktioner samt en unik aktiveringskod. Produkten har en begränsad användningsperiod (ett år från aktiveringsdatum).

Språkporten finns även som digitalt klasspaket.