×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Svenska för livet basbok Onlinebok (12 mån)

242 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
SFI, Språk
Nivå
Vuxenutbildning, Gymnasieskolan
ISBN
9789147909278
Förlag
Liber
Upplagenummer
1

Om Svenska för livet basbok Onlinebok
Svenska för livet är ett läromedel för Svenska 1, skrivet för dig på yrkesprogrammen, enligt kursplanerna för Gy11. Det ger en god start och mycket stöd på vägen. Här finns rätt mix av inspiration, stöd, utmaningar, lek och allvar.
Svenska för livet ställer nya krav på dig med inslag som retorik, språklig analys och källkritik. Du ska också arbeta med muntlig och skriftlig framställning, skönlitteratur, berättarteknik och språklig variation – allt för att få en god förberedelse för livet och yrkeslivet.
Innehållet i Svenska för livet, Basbok är tematiskt upplagt och har fem kapitel. Boken tar sin utgångspunkt i din närmiljö och vardag och vidgar sedan vyerna steg för steg, från Svenska i klassen via Livskunskap, Svenska i världen och Arbetslivet fram till Svenska för livet. Sist i boken finns de Gula sidorna. Här samlas drygt 20 sidor med skrivtips till dig. Författarna går igenom olika texttyper och ger dessutom exempel på hur dessa kan se ut. I Basboken finns också flera sakprosetexter – alla kopplade till kapitlens teman.
Vad är en Onlinebok?