×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Take Off Företagsekonomi 1+2 Övn, digital, elevlic, 12 mån

216 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Ekonomi och juridik
Nivå
Vuxenutbildning, Gymnasieskolan
ISBN
9789140684691
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Upplagenummer
1

Take off är ett heltäckande digitalt läromedel som kombinerar kurserna företagsekonomi 1 och 2 på ett modernt, pedagogiskt och inspirerande sätt. Med Take off 1 och 2 Fakta samt Take off 1 och 2 Övningar får du ett heltäckande material för båda kurserna med en struktur som tydligt kopplar företagandets verklighet till läroplanerna.

Aktuellt innehåll med hög kvalitet
Take off 1 och 2 Övningar följer de olika stegen i Fakta läromedlet: Starta, Planera, Driva och Utvärdera. Här finns övningar som viktiga begrepp, ”rätt eller fel” samt större case som ger eleven förståelse i både teori och praktik.

Interaktivt och multimodalt
Film och bild ger ett bra stöd i inlärningen. Här finns till exempel pedagogiska, animerade filmer till avsnitt som traditionellt upplevs som svåra inom företagsekonomin, som till exempel kalkylering och moms. 

Tester och övningar
Detta läromedel innehåller självrättande ”Rätt eller fel”, kalkyler, bokföringsövningar, bokslutstablåer med mera.

Lärarstöd
Take off 1 och 2 Övningar ges möjlighet att följa elevernas resultat via rapportfunktionen samt lämna kommentarer på de mer ”fria” casen.

Personlig lärupplevelse
Gleerups digitala läromedel har stöd för smart studieteknik och ger stora möjligheter till en personlig upplevelse. Bakgrundsfärg och textstorlek går att variera. Egna anteckningar, markeringar och favoriter samlas i personliga översikter. Dessutom går det att få all text uppläst med talsyntes.

Flexibel struktur ger möjlighet till individualisering
I Take off 1 och 2 Övningar har du som lärare stor flexibilitet att lägga upp undervisningen. Du kan enkelt anpassa innehållet genom att välja de avsnitt du önskar använda, och komplettera med eget material. Du kan sedan dela din egenskapade översikt med dina elever, vilket ger stora möjligheter till individualisering.