×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Tillagd i varukorgen!

{produkt} tillagd

Uppdrag Matte 9 Onlinebok (12 mån)

201 kr ink. moms.

Fakta


Ämne
Matematik och naturvetenskap
Nivå
Grundskola 7-9
ISBN
9789147106837
Förlag
Liber
Upplagenummer
1

Om Uppdrag Matte 9 Onlinebok
Boken består av fyra huvudkapitel där varje kapitel inleds gemensamt. Efter den gemensamma starten väljer du
vilket av de två sätten – Uppdrag eller Räkna på – som du vill arbeta vidare med. Hela tiden finns hänvisningar till teorin ifall att man kör fast.
Här har vi även tagit fasta på att öka begreppsförståelsen och att trycka på muntliga och undersökande uppgifter. Efter att ha räknat halva kapitlet på sitt eget sätt, finns diagnoser, självskattningar och repetition. Efter det finns återigen möjligheten att välja arbetssätt när man fortsätter med kapitlets andra halva – fördjupningen. Kapitlen avslutas med en sammanfattning med enkla
”testa om du minns”-frågor.I bokens första kapitel kan man Nystarta tillsammans, som en bra repetition inför varje nytt huvudkapitel.Längst bak i boken finns en Mattebank, fylld till bredden med begreppsförklaringar och formler samt facit. Facit består av en tipsdel och en svarsdel. En del uppgifter i boken följs av ett ”tjuvkiksöga”, som hänvisar till tipsdelen för att ge lite hjälp på vägen mot en lösning.Språket får aldrig stå i vägen för möjligheterna att lära sig matte. Därför är all text granskad för elever som har svenska som andraspråk.
Vad är en Onlinebok?