×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

JOBBMÖJLIGHETER EFTER YH

Gemensamt för alla Hermods yrkeshögskoleutbildningar är att de är utvecklade tillsammans med företag. Utbildningarna är anpassade efter deras behov och krav för att ge dig de bästa förutsättningarna för ditt kommande yrke. Företagen är aktiva när det gäller planering och genomförande av utbildningarna, till exempel genom att vara föreläsare, delta i projekt och att erbjuda praktik (LIA).

9 AV 10 FÅR JOBB EFTER YH

Att utbildningarna drivs med och för företag är en bidragande orsak till att hela 9 av 10 får jobb efter examen. Varje yh-utbildning styrs av en ledningsgrupp där majoriteten av ledamöterna är från arbetslivet. Dessa är ofta företagsrepresentanter som framöver vill rekrytera personer med den kompetens som ges i utbildningen.

YRKESPROGNOSER

En yrkeshögskoleutbildning skapas i samråd med näringslivet för att tillgodose de branscher som har stor efterfrågan på arbetskraft. Det innebär att det alltid finns mycket liten konkurrens om jobben inom det yrkesområde som du utbildar dig inom. En yh-utbildning får endast starta om det finns ett konkret behov på arbetsmarknaden vilket gör att du kan känna dig trygg med ditt val.

Affärsutveckling och ledarskap Barn och fritid Beteende- och samhällsvetenskap Butik, administration och personal Bygg och anläggning Data/IT Ekonomi, administration och försäljning El och energi Fastighet Friskvård och kroppsvård Förberedande och orienterande Hotell och turism Hotell, restaurang och livsmedel Hälso- och sjukvård samt socialt arbete Inköp och logistik Journalistik och information Juridik Kombinationsutbildning Komvuxarbete Kultur, media och design Lantbruk, djurvård, trädgård, skog och fiske Marknadsföring Matematik och naturvetenskap Media och kommunikation Måleri Pedagogik och undervisning Samhällsbyggnad och byggteknik SFI Språk Säkerhetstjänster Teknik och tillverkning Transporttjänster VVS Vård och omsorg
Studietakt
Individanpassad Heltid Deltid Halvtid
Studieform
Distans Klassrum Flex Hybrid
Utbildningstyper
Komvux - Grundläggande Komvux - Enstaka kurser Sfi Yrkeshögskola Komvux - Yrkesutbildning YH-kurser Yrkesutbildning
Visa fler filter