×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Kick-starta en karriär där din talang inom ordning & reda bidrar till framgång!

Kick-starta din framtid - utbilda dig inom ekonomi, administration och juridik!

Vill du vara med och bidra till framgångsrikt företagande?

Inom områdena ekonomi, administration och juridik finns det både spännande och mångfacetterade roller på arbetsmarknaden. Här finns många möjligheter för dig som är intresserad av att förstå hur affärsvärlden fungerar, att hantera och planera resurser, samt att lösa juridiska frågor och utmaningar.

Som ekonom kan du arbeta med allt från att analysera finansiella data och utveckla affärsstrategier till att hantera företagsbudget och ekonomiska prognoser. Din kompetens kan bidra till att påverka företagsbeslut och att driva affärer.

Administrationsområdet är stort och kan innebära att arbeta med allt från att organisera och koordinera en verksamhet till personalfrågor eller att driva administrativa processer. Du är den som ser till att allt flyter smidigt och effektivt i en organisation.

För den som är intresserad av juridik finns det många spännande karriärmöjligheter. Du kan arbeta med att tolka lagar och förordningar, ge juridisk rådgivning och hjälpa till med att lösa juridiska tvister. Att ha kunskap inom juridik är meriterande inom många områden och ger dig en unik möjlighet att även bidra till en rättvisare värld.

Oavsett om du är intresserad av siffror, administration eller lagar så finns det stora möjligheter att hitta ett spännande arbete. Genom att utbilda dig inom området öppnar du dörrar till en mångsidig och givande karriär. Arbetsmarknaden förväntas fortsätta att vara stabil och efterfrågan på kvalificerade medarbetare försatt hög. Med den ökande globaliseringen och digitaliseringen kommer behovet inom områdena dessutom att fortsätta växa.

Vill du veta när det händer något nytt?

Hermods ansöker löpande om att starta nya program och kurser, öppnar nya ansökningsperioder och uppdaterar erbjudanden inom området. Genom att anmäla dig nedan så får du information direkt till din mejllåda när det händer något nytt.

Utbildningar

Hantering av personuppgifter

Genom att fylla i en intresseanmälan samtycker du till att få utskick om vald utbildning där vi informerar om utbildningen, viktiga datum och hur du ansöker. Vi kommer då att behandla ditt namn och din e-postadress med stöd av ditt samtycke fram tills att du återkallar samtycket, avregistrerar dig från våra utskick, eller på annat sätt invänder mot marknadsföringen.

När du skickar in en intresseanmälan samtycker du även till att vi använder informationen du angett i formuläret tillsammans med informationen du anger om du påbörjar en ansökan via YH-antagningen. Informationen vi använder från din ansökan är e-post, status och vald utbildning, syftet är att anpassa våra utskick så de blir mer relevanta för dig utifrån var i ansökningsprocessen du befinner dig.

Våra informationsutskick innehåller så kallade spårningspixlar, vilket är ett vanligt sätt för att se om utskicken blir öppnade av mottagarna. På ett liknande sätt kan vi även se om mottagarna klickar på länkarna samt vilka länkar de klickar på. Vi använder denna information främst för statistisk analys av våra utskick för att se hur vi kan förbättra utskicken så att de blir mer intressanta för mottagaren. Hanteringen av spårningspixlar sker med hjälp av CRM Microsoft Dynamics.

Du har rätt att när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta kundtjänst@hermods.se eller genom att klicka på avregistreringslänken som finns i alla utskick. Återkallande av ditt samtycke påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades.

Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter. Klicka här för att läsa mer om dina rättigheter och hur vi hanterar personuppgifter.

Vill du inte samtycka till ovan kan du istället maila oss kundtjänst@hermods.se 

Vad innebär det att studera på yrkeshögskola?

På Hermods Yrkeshögskola innebär det att du läser en utbildning som har skapats utifrån arbetsmarknadens behov och i nära samarbete med företag och andra aktörer inom näringslivet. Varje utbildning är unik och innehåller de delkurser som ger kompetens som efterfrågas, just nu.

Våra program och kurser är både teoretiska och praktiska. Det du får lära dig i teorin får du öva på, både under kursmomenten och genom praktik ute i verkligheten. Utbildningarna innehåller ett till tre praktiktillfällen ”Lärande i arbete” ute på en arbetsplats. Det innebär att du har arbetslivserfarenhet inom området direkt efter examen.