×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

UTBILDNING FÖR FÖRETAG

Har ni behov av kompetensutveckling i er verksamhet och letar efter en anpassad företagsutbildning? Med kvalitet och flexibilitet erbjuder vi utbildning för företag, till enskilda anställda eller grupper. Med vårt stora utbud av distanskurser har vi möjlighet att skräddarsy en företagsutbildning som passar er verksamhets och framförallt era medarbetares behov.

Aktuellt

Anpassade utbildningar för ökad kompetens

Våra företagskurser hjälper er att hålla medarbetarna uppdaterade inom sina ansvarsområden. En hög kompetensnivå hjälper er dessutom att ligga i framkant och sticka ut på arbetsmarknaden. Våra kurser är framtagna för företag och ger er en möjlighet att utforma nästkommande kurs och utbildning utifrån de behov som just er verksamhet är i behov av. Personalen är företagets viktigaste resurs och att erbjuda möjlighet till utbildning är inte enbart ett sätt för verksamheten att bli mer konkurrenskraftig utan ett sätt att behålla kompetent personal. En personalgrupp som dessutom har uppdaterade branschkunskaper kan utan problem ta sig an nya uppdrag.

Personal som besitter den senaste utbildningen och informationen inom branschen ger verksamheten en stor konkurrensfördel som öppnar möjligheter för nya arbetstillfällen. Genom att kunna anpassa utbildningen så kan du ge din personal exakt den kunskap som ni behöver för att ta nästa steg för er verksamhet.

Omställning

Omställnings­studiestödet är en del av ett större paket som riktar sig till dig som står inför nästa steg i arbetslivet. Paketet innefattar även omställnings- och kompetensstöd från en omställnings­organisation.

Kompetensutveckling för din personal

Våra utbildningar hjälper er att hålla personalen uppdaterade inom sina olika yrkesroller. Det ger både dig och medarbetarna trygghet och säkerhet. Genom validering, dvs att vi bedömer personalens färdigheter i reell kompetens, innebär att utbildningen tar kortare tid i anspråk. Du kan ofta arbeta och studera samtidigt. Dessutom får du möjlighet att omvandla din kunskap direkt i jobbet. Bra för alla.

Många av våra utbildningar drivs på distans. Vi startar kontinuerligt under året. Vi har utbildningsrådgivare för varje region i landet och kan anpassa utbildningen efter just din organisations behov och grupp. Kompetensutveckling är viktigt för alla för ett stimulerande arbetsliv och god arbetsmiljö.

Därför ska du välja Hermods företagsutbildning

Vi arbetar med vuxenutbildning i alla dess former i våra övriga verksamheter, vilket gör att vi följer utvecklingen och har branschnära relationer med både privat och offentlig sektor. Vi vet helt enkelt vad arbetsmarknaden efterfrågar. Hermods är alltid uppdaterade efter de senaste kraven från både Skolverket och andra myndigheter.

Kompetensutveckling blir allt viktigare för att ta sig fram i arbetslivet. Hos oss kan din personal enkelt och flexibelt studera på distans och kombinera studierna med arbete. Hermods har ett stort utbud utav företagskurser och komvuxkurser som du som företagskund kan köpa till dina anställda. Du hittar vårt utbud av utbildning till företag nedan.

Kontakta våra säljare för köp eller rådgivning.

Telefontid måndag - fredag 09.00 - 11.00

Vad säger våra kunder?

95%

kan rekommendera Hermods företagsutbildning, 2023

96%

är nöjda med Hermods företagsutbildning, 2023