×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

UTBILDNING FÖR FÖRETAG

Har ni behov av kompetensutveckling i er verksamhet och letar efter en anpassad företagsutbildning? Med kvalitet och flexibilitet erbjuder vi utbildning för företag, till enskilda anställda eller grupper. Med vårt stora utbud av distanskurser har vi möjlighet att skräddarsy en företagsutbildning som passar er verksamhets och framförallt era medarbetares behov.

Våra företagskurser hjälper er att hålla medarbetarna uppdaterade inom sina ansvarsområden. En hög kompetensnivå hjälper er dessutom att ligga i framkant och sticka ut på arbetsmarknaden. Våra kurser är framtagna för företag och ger er en möjlighet att utforma nästkommande kurs och utbildning utifrån de behov som just er verksamhet är i behov av. Personalen är företagets viktigaste resurs och att erbjuda möjlighet till utbildning är inte enbart ett sätt för verksamheten att bli mer konkurrenskraftig utan är ett sätt att behålla kompetent personal. En personalgrupp som dessutom har uppdaterade branschkunskaper kan utan problem ta sig an nya uppdrag.

Personal som besitter den senaste utbildningen och informationen inom branschen ger verksamheten en stor konkurrensfördel som öppnar möjligheter för nya arbetstillfällen. Genom att kunna anpassa utbildningen så kan du ge din personal exakt den kunskap som ni behöver för att ta nästa steg för er verksamhet.

UTBILDNING SOM GÅR ATT KOMBINERA MED ARBETE

Kompetensutveckling blir allt viktigare för att ta sig fram i arbetslivet. Hos oss kan din personal enkelt och flexibelt studera på distans och kombinera studierna med arbete. Hermods har ett stort utbud utav företagskurser och komvuxkurser som du som företagskund kan köpa till dina anställda. Du hittar vårt utbud av utbildning till företag nedan.

Via vår filtrering kan du välja att se vilka kurser vi erbjuder inom ett visst område, välj kategori så får du fram resultatet.

Kontakta våra säljare för köp eller rådgivning.

UTBILDNING INOM VÅRD OCH OMSORG SAMT BARN OCH FRITID

För verksamheter inom välfärdstjänster erbjuder vi konceptutbildningar som gör er personal till behöriga undersköterskor, vårdbiträden eller barnskötare. Utbildningarna vänder sig till er som har obehörig personal men som vill utbilda denna medan de arbetar.

94%

kan rekommendera Hermods företagsutbildning (2021)

90%

är nöjda med Hermods företagsutbildning (2021)