×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Alumninätverk för tidigare studerande

Har du studerat på Hermods Yrkeshögskola? Då är du viktig för oss!

När du blir en del av Hermods Alumninätverk får du chansen att ta del av exklusiva förmåner som bara är tillgängliga för våra alumner, hålla kontakten med tidigare klasskamrater och utöka ditt professionella nätverk. Ditt medlemskap är helt gratis och utan förpliktelser.

Fördelar med ditt medlemskap

Kompetensutveckling: Få rabatter på företagskurser hos Hermods AB.

Exklusiva nyhetsbrev: Få tillgång till nyheter, erbjudanden och rabatter.

Nätverka: Håll kontakten med klasskamrater och utöka ditt professionella nätverk via vår LinkedIn-grupp.

Evenemang: Få inbjudningar till föreläsningar och evenemang.

Gästföreläsningar: Håll i gästföreläsningar.

Mentorskap: Dela med dig av dina kunskaper som mentor.

Bli medlem i vårt alumninätverk

Ansök om att gå med i vår exklusiva LinkedIn-grupp "Hermods Yrkeshögskola – Alumni" efter din examen. Här kan du knyta kontakter, få tips om tillgängliga jobb inom ditt yrkesområde, delta i spännande evenemang och utbyta idéer och erfarenheter inom branschen.Välkommen att ta steget in i en värld av möjligheter och gemenskap som en del av Hermods Alumninätverk!

Evenemang

Bli en del av våra branschdagar i höst! Som tidigare studerande får du möjlighet att möta näringslivet, ställa frågor och fördjupa dig i branschens värld. Vi bjuder in dig att gästföreläsa och dela med dig av din expertis, vilket ger en unik chans att visa upp ditt företags styrkor och möjligheter.

Erbjudanden

På Hermods får du tillgång till ett brett utbud av företagskurser till rabatterade priser, exklusivt för dig som Hermods alumn. Dessutom kan du uppdatera och förstärka dina kunskaper med våra YH-kurser.

Bidra med din kunskap

Som en stolt Hermods alumn är din expertis ovärderlig för oss. Du har möjlighet att dela med dig av din branschkunskap på flera sätt. Var med och vägled en LIA-studerande genom mentorskap, bjud in till inspirerande studiebesök eller engagera dig i våra utbildningars ledningsgrupper.

Vi vill höra från dig!

Har du idéer eller tankar om vårt nätverk? Kanske känner du någon som skulle vara en fantastisk föreläsare eller en alumn med en inspirerande historia att dela? Om du har frågor om vårt alumninätverk eller vill dela med dig av tips, kontakta oss gärna på yh@hermods.se