×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

HERMODS GRUNDLÄGGANDE KURSER

Komvux grundläggande vuxenutbildning är till för dig som är klar med svenska för invandrare (sfi) eller behöver grundskolebetyg. Utbildningen är på grundläggande nivå. Det betyder att den motsvarar svensk grundskola (årskurs 1-9).

Hos Hermods kan du läsa grundläggande kurser i svenska, engelska, matematik, samhällskunskap och svenska som andraspråk. Utbildningen kan du kombinera med gymnasial vuxenutbildning och i vissa fall även med sfi. När du är klar med din grundläggande utbildning så kan du fortsätta att läsa fristående kurser på gymnasial nivå eller en yrkesutbildning.

HERMODS ERBJUDER FÖLJANDE KURSER PÅ GRUNDLÄGGANDE NIVÅ

Svenska som andraspåk:
Engelska:
Matematik:
Svenska:
Naturvetenskapliga ämnen:

Samhällsvetenskapliga ämnen:
Affärsutveckling och ledarskap Barn och fritid Beteende- och samhällsvetenskap Butik, administration och personal Bygg och anläggning Data/IT Ekonomi, administration och försäljning El och energi Fastighet Friskvård och kroppsvård Förberedande och orienterande Hotell och turism Hotell, restaurang och livsmedel Hälso- och sjukvård samt socialt arbete Inköp och logistik Journalistik och information Juridik Kombinationsutbildning Komvuxarbete Korta YH (YH-kurser) Kultur, media och design Lantbruk, djurvård, trädgård, skog och fiske Lärling Marknadsföring Matematik och naturvetenskap Media och kommunikation Måleri Pedagogik och undervisning Samhällsbyggnad och byggteknik SFI Språk Säkerhetstjänster Teknik och tillverkning Transporttjänster VVS Vård och omsorg
Studietakt
Individanpassad Heltid Deltid
Studieform
Distans Klassrum Flex Hybrid
Utbildningstyper
Komvux - Grundläggande Komvux - Enstaka kurser Sfi Yrkeshögskola Komvux - Yrkesutbildning YH-kurser
Visa fler filter

KONTAKTA OSS

Här kan du beställa mer information om våra fristående kurser och yrkesutbildningar.

SÅ HÄR NÖJDA ÄR HERMODS ELEVER på komvux grundläggande

91%

rekommenderar Hermods, ht-22

88%

nöjda elever, ht-22

87%

andel godkända betyg, ht-22

JAG KAN REKOMMENDERA HERMODS

(grundläggande vuxenutbildning)

JAG ÄR NÖJD MED UTBILDNINGEN

(grundläggande vuxenutbildning)