×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Studietakt
Studieform
Utbildningstyper
Visa fler filter

Nya yh-utbildningar till hösten 2022

YRKESHÖGSKOLEUTBILDNINGAR

På Hermods vill vi att du ska kunna uppnå dina yrkesdrömmar och yrkesmål oavsett var du befinner dig i livet. Hermods Yrkeshögskola är alternativet för dig som är på jakt efter ditt första jobb, vill byta jobb eller vill utvecklas i din nuvarande yrkesroll och bransch. Oavsett vad du är ute efter så säkrar du din framtid på arbetsmarknaden genom att studera en yh-utbildning hos oss.

YH är valet för dig som vill skippa traditionella utbildningsvägar för att kunna karriärväxla och utnyttja din fulla potential, oavsett bakgrund.

SÅ SKILJER SIG YH FRÅN ANDRA UTBILDNINGSFORMER

Yrkeshögskoleutbildningar är framtagna och skräddarsydda efter näringslivets behov tillsammans med verksamma företag inom branscher där efterfrågan på arbetskraft är stor. Utbildningarna anpassas ständigt för att bemöta efterfrågan som finns på arbetsmarknaden.

Yrkeshögskolan har alltid varit ett uppskattat koncept som främjar både studerande och företag - du som studerande har lätt att hitta jobb efter genomförd utbildning och företaget kan snabbt och enkelt få tillgång till den kompetensen deras verksamhet är i behov av. Det är den perfekta utbildningsformen för dig som vill utbilda dig mot en specifik yrkesroll och snabbt komma ut i arbetslivet.

UTBILDNING MED PRAKTIK

En utbildning inom yrkeshögskolan kombinerar teori med praktiskt lärande ute på arbetsplatser (LIA). Det är en högst uppskattad studieform av många på grund av att de ofta är väldigt korta, nischade utbildningar med mycket praktiskt lärande och direktkontakt med företag inom branschen. Redan under studietiden får du in en fot på arbetsmarknaden som i de allra flesta fallen leder till ett jobb direkt efter avslutad utbildning.

FÖRKUNSKAPER YRKESHÖGSKOLA

För att kunna läsa en YH-utbildning behöver du förkunskaper motsvarande en utbildning på gymnasienivå. Respektive yrkeshögskoleutbildning kan även ha sina specifika krav på särskilda förkunskaper. Se specifika förkunskapskrav under respektive utbildning.

KONTAKTA OSS

FRÅGOR OM ANSÖKAN?

YH-katalogen 2022

Klicka här för att bläddra i utbildningskatalogen .

91%

går ut i jobb efter examen

NÖJDHETSGRAD

Jag är nöjd med utbildningen

REKOMMENDATIONSGRAD

Jag kan rekommendera Hermods Yrkeshögskola