×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

FÖRETAGSUTBILDNING BARNSKÖTARE | VALIDERING

Har dina anställda arbetslivserfarenhet inom barnomsorgen och vill läsa en vidareutbildning till barnskötare? Nu kan dem validera sina kunskaper för att få en utbildning inom förskole- och fritidsverksamhet. Hermods företagsutbildningar erbjuder ett utbildningskoncept där dina medarbetare kan validera sina kunskaper och erfarenheter och bli behöriga. Dina medarbetare ges möjligheten att kombinera sitt arbete med sina studier på distans.

Validering barnskötare | distans

Validera din befintliga personal till behöriga barnskötare på 6 månader.
Välj mellan följande inriktningar:

  • Barnskötare | 1300 poäng | Ca 6 månader
  • Barnskötare mot fritidshem | 1300 poäng | Ca 6 månader

    Praktisk erfarenhet ska intygas av deltagarens arbetsgivare. Betyg ges ut efter avslutad utbildning och utav behöriga lärare.

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG

Hermods erbjuder möjlighet för såväl enskilda anställda som flera i grupp att vidareutbilda sig. Upplägget består av webbinarier som deltagaren deltar i och däremellan utför deltagaren uppgifter. Utbildningen är flexibel och tillåter deltagaren att studera när och där hen vill via vår utbildningsplattform, Novo. Deltagaren har tillgång till Novo dygnet runt och kan med fördel kombinera sina studier med sitt arbete. Uppgifterna som ska genomföras är av praktisk karaktär och är särskilt framtagna för att kunna genomföras på arbetsplatsen.

INRIKTNING BARNSKÖTARE

Hermods valideringsutbildning mot Barnskötare vänder sig till den som arbetar inom barnomsorgen och ger vidareutbildning inom barn och ungas utveckling, lärande, behov, rättigheter och om de olika pedagogiska verksamheterna.

I utbildningen ingår:
6 webbinarier med uppgifter däremellan.

INRIKTNING FRITDSHEM

För den som arbetat minst ett år inom pedagogisk omsorg och/eller fritidshem erbjuder Hermods valideringsutbildningen Barnskötare mot fritidshem. Utbildningen ger vidare kunskap inom kommunikation, pedagogiska verksamheter, utveckling och lärande, specialpedagogiskt förhållningssätt och skapande verksamhet.

I utbildningen ingår:
6 webbinarier med uppgifter däremellan.

UNDERVISNINGEN

Webbinarierna innebär att din personal deltar i en föreläsning/undervisning med en av våra behöriga lärare via dator. Länken till webbinariet finns i Novo och samma länk används för samtliga webbinarier. Mellan de olika webbinarierna ska olika uppgifter genomföras och redovisas i Novo. Webbläraren går sedan igenom och rättar uppgifterna.