×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

STUDERA KOMVUX I KLASSRUM

Vill du träffa lärare, elever och ha lektioner i skolan? Då är klassrumsundervisning något för dig! Läser du i klassrum hos Hermods innebär det lektioner, handledning och studier på plats i Hermods lokaler. Det kombinerar du med att plugga på egen hand i vår webbaserade utbildningsplattform Novo.

KLASSRUM ELLER FLEX?

På Hermods kan du läsa i klassrum med en lärare eller flexibelt på distans med handledning. Distans med handledning kallar vi även för flex. Du som distanselev har då möjlighet att få extra stöd och hjälp med dina studier av en lärare på plats i ett klassrum samtidigt som du har valfriheten att läsa på distans.

HUR GÅR DET TILL?

Hermods hittar du alltid i moderna och ljusa lokaler i citynära miljö. Du kan påbörja studier i klassrum året runt och studera i den takt som passar dig. Studietakt, kursstart och studieform kan skilja sig åt beroende på vilken kommun du bor i. Kontakta din hemkommun för mer information om vad som gäller på den ort där du bor.

Affärsutveckling och ledarskap Barn och fritid Beteende- och samhällsvetenskap Butik, administration och personal Bygg och anläggning Data/IT Ekonomi, administration och försäljning El och energi Fastighet Friskvård och kroppsvård Förberedande och orienterande Hotell och turism Hotell, restaurang och livsmedel Hälso- och sjukvård samt socialt arbete Inköp och logistik Journalistik och information Juridik Kombinationsutbildning Komvuxarbete Korta YH (YH-kurser) Kultur, media och design Lantbruk, djurvård, trädgård, skog och fiske Lärling Marknadsföring Matematik och naturvetenskap Media och kommunikation Måleri Pedagogik och undervisning Samhällsbyggnad och byggteknik SFI Språk Säkerhetstjänster Teknik och tillverkning Transporttjänster VVS Vård och omsorg
Studietakt
Individanpassad Heltid Deltid Halvtid
Studieform
Distans Klassrum Flex Hybrid
Utbildningstyper
Komvux - Grundläggande Komvux - Enstaka kurser Sfi Yrkeshögskola Komvux - Yrkesutbildning YH-kurser
Visa fler filter

KONTAKTA OSS

Här kan du beställa mer information om våra fristående kurser och yrkesutbildningar.