×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

FÖRDELAR MED ATT LÄRA SIG SVENSKA ONLINE

Har du inte möjligheten eller tiden att läsa sfi i ett klassrum?

Läs i så fall svenska online på Hermods. Vi erbjuder dig möjligheten att läsa sfi (svenska för invandrare) på distans vart än du är och när det bäst passar dig. Att lära sig svenska online innebär en rad fördelar vi kommer gå igenom nedan:

1. PLANERA DITT EGET SCHEMA

För många studenter är den främsta fördelen med att lära sig svenska online det flexibla schemat. Du kan studera när det passar dig som bäst. Det betyder att du enkelt kan kombinera skola med arbete eller andra studier. 

2. VÄLJ SJÄLV VAR DU STUDERAR

Även fast Hermods skolor på alla sätt och vis är väldigt bekväma, så är det svårt att överträffa bekvämligheten av ett hem eller en skön soffa på ett café. Väljer du en svenska onlinekurs har du full kontroll över vart du studerar och kan välja den plats du känner dig mest bekväm i. 

Eftersom du läser en kurs online rekommenderar vi dock att hitta en plats med stabil internetuppkoppling så du inte störs i dina studier

3. VÄLJ DITT EGNA STUDIETEMPO

När du läser en svenska onlinekurs bestämmer DU hur snabbt studietempot ska vara. Du läser våra online-kurser hur snabbt eller långsamt du vill efter dina behov och förutsättningar. Vi rekommenderar att testa dig fram och se vad som känns mest bekvämt för dig och vad som ger bäst resultat i dina studier.

4. STUDERA DÄR DU ÄR

En annan fördel med att du lär dig svenska online är att du kan göra det vart du än är. Det spelar ingen roll om du bor eller besöker ett annat land än Sverige eller bor i en stad där Hermods skola inte finns - så länge du har tillgång till internet och en dator kan du studera våra onlinekurser.

5. FÖRBÄTTRA DINA TEKNISKA FÖRMÅGOR

Att studera svenska online hjälper dig utveckla dina tekniska förmågor och datorkunskaper som kan vara användbara på ett jobb i framtiden. Med en onlinekurs får (och behöver) du lära dig använda olika program och testa olika sätt att kommunicera online med studenter och lärare.

LÄR DIG SVENSKA ONLINE PÅ HERMODS

Du läser Hermods onlinekurser i svenska på vår plattform Novo. Här kan du kommunicera med lärare och andra elever för att diskutera kursen och få hjälp. Du kan få hjälp av en svensklärare måndag-fredag och får alltid ett svar inom 24 timmar.

För mer information om att läsa svenska online, vilka kurser i svenska som finns tillgängliga och hur kursen är upplagd - kontakta Hermods idag.