×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Stäng

Få mer information om utbildningen

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att ge mer information

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan till oss behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter för att kunna ta emot marknadsföring och information från Hermods. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din e-postadress, samt ditt telefonnummer. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i ett IT-system som används av alla bolag inom AcadeMedia-koncernen.

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter.

Hermods AB är personuppgiftsansvarig. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Uppgifterna lagras i tre år i taget tills du återkallar ditt samtycke.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Du når våra dataskyddsombud här och hittar mer information på trygg.academedia.se. Om du vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser från Hermods, bocka i rutan nedan.

Något gick fel, vänligen kontrollera att alla fält är ifyllda korrekt och försök igen.

OM UTBILDNINGEN

Drömmer du om en framtid inom företagande och entreprenörskap? En yrkesutbildning inom försäljning och service kan då vara bästa sättet att starta din nya karriär. Ser du dig själv arbeta inom kundservice inom handel så är yrkesutbildningen Handel, bas den start som du ska välja. Utbildningen kommer att ge dig en bra grund att stå på och kommer att ge dig möjlighet att välja en inriktning som du vill fördjupa dig inom.

Utbildningen kommer att ge dig kunskaper som hjälper dig att arbeta kundorienterat och utifrån mål när det kommer till försäljning. Du kommer också att få kunskaper som är användbara inom offentlig förvaltning men även inom privata företag. Utbildningen kommer också att ge dig grundläggande kunskap om hållbar utveckling inom handel samt hållbarhet när det kommer till miljö, ekonomi och socialt. Slutligen kommer du att kunna kommunicera med såväl affärskontakter som medarbetare och kollegor.

Bra att veta

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG

EFTER UTBILDNINGEN

Efter utbildningen väljer du en påbyggnadsdel för att få en komplett yrkesutbildning inom handel. Följande påbyggnadsdel erbjuds:

  • Påbyggnad mot säljstöd och företagsförsäljning, 400 poäng

FÖRKUNSKAPER OCH BEHÖRIGHET

För att ansöka om utbildning på gymnasial nivå så behöver du vara folkbokförd i den kommun där du ska söka utbildningen. Det beror på att det är din kommun som sköter antagningen och som beslutar om du får läsa utbildningen du sökt eller ej.

Du ska ha fyllt 20 år, eller om du fyller 20 under året så får du påbörja dina studier under andra kalenderhalvåret (hösten). Har du slutbetyg från gymnasiet får du börja studera trots att du inte fyllt 20 år.

Gymnasial yrkesutbildning

Yrkesutbildningar på gymnasial nivå kräver betyg från grundskola eller motsvarande samt grundläggande svenska/svenska som andraspråk och matematik.


Välj ort