×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Stäng

Få mer information om utbildningen

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att ge mer information

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan till oss behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter för att kunna ta emot marknadsföring och information från Hermods. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din e-postadress, samt ditt telefonnummer. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i ett IT-system som används av alla bolag inom AcadeMedia-koncernen.

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter.

Hermods AB är personuppgiftsansvarig. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Uppgifterna lagras i tre år i taget tills du återkallar ditt samtycke.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Du når våra dataskyddsombud här och hittar mer information på trygg.academedia.se. Om du vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser från Hermods, bocka i rutan nedan.

Något gick fel, vänligen kontrollera att alla fält är ifyllda korrekt och försök igen.

OM UTBILDNINGEN

Välkommen till Repetitionskurs inför Matematik 4. Kursen består av tre moduler som tillsammans utgör en repetition av det du lärt dig i underliggande kurser, och som du behöver för att klara Matematik 4.

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG

I kursen hänvisar vi till sidor i den bok vi använder i Ma 3c. På Novos startsida hittar du de uppgifter du behöver för att köpa boken. Har du redan en annan Ma3c-bok än den vi använder, går det att använda den – fast då stämmer förstås inte sidhänvisningarna.

Varje modul innehåller ett eller flera övningstest, som är automaträttade. Du kan göra testen hur många gånger som helst, så skulle det inte gå bra på något test får du repetera och försöka igen lite senare. Ibland dyker det upp en uppgift som är markerad med blå text – dessa är lite svårare.

I varje modul finns ett automaträttat prov. Här bör du klara 75%. Provet kan du endast göra en gång, och du har 60 min på dig att genomföra det. Påbörja alltså inte provet utan att först ha gjort testerna.

EFTER UTBILDNINGEN

Har du repeterat dina kunskaper inom matematik.

FÖRKUNSKAPER OCH BEHÖRIGHET

För att läsa Repetitionskurs inför matematik 4 ska du tidigare ha läst Matematik 3 eller (om det var länge sedan du studerade) Matematik C.

För att ansöka om utbildning på gymnasial nivå så behöver du vara folkbokförd i den kommun där du ska söka utbildningen. Det beror på att det är din kommun som sköter antagningen och som beslutar om du får läsa utbildningen du sökt eller ej.

Du ska ha fyllt 20 år, eller om du fyller 20 under året så får du påbörja dina studier under andra kalenderhalvåret (hösten). Har du slutbetyg från gymnasiet får du börja studera trots att du inte fyllt 20 år.


Välj ort