×
 

5

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Stäng

Få mer information om utbildningen

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig för att ge mer information

Hantering av personuppgifter

Jag samtycker till att Hermods AB hanterar ovan angivna personuppgifter enligt följande villkor för att skicka mig information, nyheter och riktad marknadsföring om de utbildningar jag visat intresse för

Något gick fel, vänligen kontrollera att alla fält är ifyllda korrekt och försök igen.

OM UTBILDNINGEN

Det här är en kurs som knyter an till SFI kurs D, och efter avslutad kurs ska kunna läsa olika texter med flyt. Du ska även kunna sammanfatta och samtala om det du läst.
För att ansöka om utbildning på gymnasial nivå så behöver du vara folkbokförd i den kommun där du ska söka utbildningen. Det beror på att det är din kommun som sköter antagningen och som beslutar om du får läsa utbildningen du sökt eller ej.

INNEHÅLL OCH UPPLÄGG

Du får träna på att skriva texter som är anpassade efter situation och mottagare. Till dina texter samlar du information och sammanfattar den information du har hittat. Du får samtala om enkla ämnen och hålla ett muntligt föredrag.

EFTER UTBILDNINGEN

Efter utbildningen kommer du känna dig säkrare på att tala och skriva svenska. Du vet hur du ska använda språket i din vardag. Du kan fortsätta dina studier med delkurs 2.

FÖRKUNSKAPER OCH BEHÖRIGHET

För att få söka utbildningen behöver du ha godkänt betyg från SFI kurs D.
Du ska ha fyllt 20 år för att påbörja utbildningen. Om du fyller 20 år under året kan du påbörja kursen under andra kalenderhalvåret (hösten). Om du har slutbetyg från gymnasiet kan du påbörja kursen trots att du inte har fyllt 20 år.


Välj ort